Z kuşağıni görünce midem kaldırmıyor artık o derece kafayı yemişler artik enisteY kuşağını kumar perişan etti z kuşağını da sosyal medya maymun yaptı
Aile de bitiyor çoğu şey adaş aileler sorumsuz olduğu için çocuklar leş yetişiyorZ kuşağıni görünce midem kaldırmıyor artık o derece kafayı yemişler artik eniste
Aile 3 5 yaşına gelmiş çocuğun eline telefon verirse olacağı bu olur dost benim 19 yasimda telefonum oldu ondan öncesi yok misalAile de bitiyor çoğu şey adaş aileler sorumsuz olduğu için çocuklar leş yetişiyor
Sana laf edenlerBir kaç arkadaş kendi kendine tiplere girmiş durup dururken selamı sabahı kesenler var başkalarına rol yaptırdığım için para yolladığım için küsenler sitem edenler var halbuki bu arkadaşlara faydamızdan başka birşeyimiz dokunmamıştır kadın gibi tirıp atan sitem edenlere cvp verme gereği dahi duymadım bu zaman a kdr. msjlar a dahi bakmıyorum yakışmayan hal ve hareketler erkek adama. Bir gün sana ulaşırım bir gün başkasına. Burada kimseye bi vereceğim yok 1 atana 5 attık her zaman... Msj gerekli yerlere ulaşmıştır
Yavvv nerede benim İskender dossst 😂Sana laf edenler
Kim olursa olsun olayı bilmeden Yaziyorum art niyetlidir ac gozdur iletisimini direk kes doyumsuz herifler terbiyesizlik başka bişe değil
Acliktan kirildik osimheni gectik 😂Yavvv nerede benim İskender dossst 😂
Bol şanslarTerimiz soğumadan birdaha deneyelim 🙂
En iyisi tost yapayım dost malzeme de var fakir ama gururlu en azından 😂 beklerimAcliktan kirildik osimheni gectik 😂
İçine kavurma da kat varsa daha güzel olur puhaaEn iyisi tost yapayım dost malzeme de var fakir ama gururlu en azından 😂 beklerim
LoseBol şanslar
Ne çabuk
Kavurmayi anca mülayim koyar dost biz anca sucuk atarız 1-2 dilim 😂😂İçine kavurma da kat varsa daha güzel olur puhaa
@Victorosimhen kayıp sabahtan berıAcliktan kirildik osimheni gectik 😂
Parayı vurdu@Victorosimhen kayıp sabahtan berı
Adam çok hızlı kankaNe çabuk
Kasar dami yok puhhaaKavurmayi anca mülayim koyar dost biz anca sucuk atarız 1-2 dilim 😂😂
Buyuk vurdum dıyıp duruyordu konudaParayı vurdu
Var var hatta kendimi şımartıp beyaz peynir ve biber de koyacam 😂Kasar dami yok puhhaa