http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 3K Hedef 4.5 Adım, 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,624
86,593
113
4 aday vardı birini eledik Enişte dün. Bir ciddi var 1 yarı ciddi var bi tane de dengesiz var bakalım 1 yıla kadar eleyip biriyle evlenecem nasipse
İnşallah mülayim evlen ya bende fırsat olursa o arayışa girerim evlenip evine işine gücüne bakıcan bakma millet sorumluluğunu bilmiyor sırf sex için önüne gelenle evleniyor sonra evliliği kötülüyor evlilik iyidir kafa dengini bulursan

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,281
22,982
113
30 dum bende. Aynı durum bizde de var. Gerçi bizim Peder 2001 de rahmetli oldu. Valide hanım arkama yalnız kalmasın diye uğraşıyor da herkesin var bir ugraşı işte
Ben 28 yaşında nişan attım sonra soğudum kızın ailesinin yüzünden evlilik işlerinden yoksa çoktan evlenirdim o kızda polis oldu 3 çocoğu var şimdi 😀

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,963
12,801
113
Ben 28 yaşında nişan attım sonra soğudum kızın ailesinin yüzünden evlilik işlerinden yoksa çoktan evlenirdim o kızda polis oldu 3 çocoğu var şimdi 😀
22 yaşında başıma geldi aynısı. 4 senelik ilişki sonrası nişan olacaktı olmadı. Herkesin hakkında hayırlısı dostum 🙋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...