Tatil falan yapmış yazın 😂 adam da kafa rahat artıkCarlos alcaraz görünce dayanamaz o oynuyordur kesin. 🙂
Tatil falan yapmış yazın 😂 adam da kafa rahat artıkCarlos alcaraz görünce dayanamaz o oynuyordur kesin. 🙂
Evlenince bende bırakmayı düşünüyorum 🙂Tatil falan yapmış yazın 😂 adam da kafa rahat artık
Var mı bekleyenin mülayimEvlenince bende bırakmayı düşünüyorum 🙂
4 aday vardı birini eledik Enişte dün. Bir ciddi var 1 yarı ciddi var bi tane de dengesiz var bakalım 1 yıla kadar eleyip biriyle evlenecem nasipseVar mı bekleyenin mülayim
İnşallah mülayim evlen ya bende fırsat olursa o arayışa girerim evlenip evine işine gücüne bakıcan bakma millet sorumluluğunu bilmiyor sırf sex için önüne gelenle evleniyor sonra evliliği kötülüyor evlilik iyidir kafa dengini bulursan4 aday vardı birini eledik Enişte dün. Bir ciddi var 1 yarı ciddi var bi tane de dengesiz var bakalım 1 yıla kadar eleyip biriyle evlenecem nasipse
Harem mi kuruyon dost4 aday vardı birini eledik Enişte dün. Bir ciddi var 1 yarı ciddi var bi tane de dengesiz var bakalım 1 yıla kadar eleyip biriyle evlenecem nasipse
Mülayimin görüyon mu çamaşırını ayrı karıya yıkattırıyor gömleği ayrı karıya ütülettiriyormuşHarem mi kuruyon dost
Eleme usulu ile eliyorum aile baskısı arttı artık seneye evlilik işine girmeyi düşünüyorum bana kalsa evlenmem de işte aileyi üzmeyelim diyeHarem mi kuruyon dost
😅😅😅Mülayimin görüyon mu çamaşırını ayrı karıya yıkattırıyor gömleği ayrı karıya ütülettiriyormuş
Aile baskısı bende de çok var mesai yapıyorum artıkEleme usulu ile eliyorum aile baskısı arttı artık seneye evlilik işine girmeyi düşünüyorum bana kalsa evlenmem de işte aileyi üzmeyelim diye
Valla bi yere kadar işte. Mecbur bi düzen kurmak gerekiyor artıkAile baskısı bende de çok var mesai yapıyorum artık
Yanlız olmuyo mulayımmValla bi yere kadar işte. Mecbur bi düzen kurmak gerekiyor artık
Dost yaş 30 var mi?Valla bi yere kadar işte. Mecbur bi düzen kurmak gerekiyor artık
Atalar boşa dememiş yalnızlık Allah a mahsusYanlız olmuyo mulayımm
Oooo 30 mu kaldı 35 bitecekDost yaş 30 var mi?
Allah uzun ömür versin inşallahOooo 30 mu kaldı 35 bitecek
Aynen ole anlayıslı egolu olmasın gerısı kolayAtalar boşa dememiş yalnızlık Allah a mahsus
30 dum bende. Aynı durum bizde de var. Gerçi bizim Peder 2001 de rahmetli oldu. Valide hanım arkama yalnız kalmasın diye uğraşıyor da herkesin var bir ugraşı işteOooo 30 mu kaldı 35 bitecek
Ben 28 yaşında nişan attım sonra soğudum kızın ailesinin yüzünden evlilik işlerinden yoksa çoktan evlenirdim o kızda polis oldu 3 çocoğu var şimdi 😀30 dum bende. Aynı durum bizde de var. Gerçi bizim Peder 2001 de rahmetli oldu. Valide hanım arkama yalnız kalmasın diye uğraşıyor da herkesin var bir ugraşı işte
22 yaşında başıma geldi aynısı. 4 senelik ilişki sonrası nişan olacaktı olmadı. Herkesin hakkında hayırlısı dostum 🙋Ben 28 yaşında nişan attım sonra soğudum kızın ailesinin yüzünden evlilik işlerinden yoksa çoktan evlenirdim o kızda polis oldu 3 çocoğu var şimdi 😀