- 21,537
- 3,875
- 113
sağlık olsun
Buz hokeyi var onun kafasında onu yakaladım benBasket zaten enişte oynamadı buz hokeyi
Keşke onu alaydi neyse enişte önümüzdeki rollere diyelimBuz hokeyi var onun kafasında onu yakaladım ben
Gecmis olsun dost gece ortalık sakinlesir geliriz sayarız artikGece devam ederiz görüşmek üzere ✋
Gece 50 k vurmamız lazım 😀Gecmis olsun dost gece ortalık sakinlesir geliriz sayarız artik
@Marley len birlikte takip edersek çok rahat olur da marley paralı takip etmez ama puahaGece 50 k vurmamız lazım 😀
Hiç konuşmuyoruz ama bıraktı sadece davet boruslarını alıyordu oynasa yazardı komple kurtulsun diye hatırlatmadık kendimizi hiç 1 ay oldu heralde konuşalı@Enişte hipokrat napiyor
Aman boşver bizi hatırlamasın ben selam filan iletirsem geri başlar kumara, 😀Hiç konuşmuyoruz ama bıraktı sadece davet boruslarını alıyordu oynasa yazardı komple kurtulsun diye hatırlatmadık kendimizi hiç 1 ay oldu heralde konuşalı
Gemi batıyor geliyorum yarına 4 kupon yaptım sigorta 😅😅@Marley len birlikte takip edersek çok rahat olur da marley paralı takip etmez ama puaha
Ahh o 850 bini vursaydı bi 100k 150 k ödülüm vardı ondan ama olmadı 😀Hiç konuşmuyoruz ama bıraktı sadece davet boruslarını alıyordu oynasa yazardı komple kurtulsun diye hatırlatmadık kendimizi hiç 1 ay oldu heralde konuşalı
Valla belki de oynuyordur ama sanmıyorum çünkü o bonussuz hiç oynamıyor bonus alacak diye her yere para yatırır forumu da açtırırdı yani oynasaAhh o 850 bini vursaydı bi 100k 150 k ödülüm vardı ondan ama olmadı 😀
Bizde uçaktan düştük saolsun hirvatlar beni bitirdi puhhaa sende hemen bat ama biz sayi saymaya alıştık para bizi bozuyor artikGemi batıyor geliyorum yarına 4 kupon yaptım sigorta 😅😅
Carlos alcaraz görünce dayanamaz o oynuyordur kesin. 🙂Valla belki de oynuyordur ama sanmıyorum çünkü o bonussuz hiç oynamıyor bonus alacak diye her yere para yatırır forumu da açtırırdı yani oynasa