- 23,063
- 21,558
- 113
Fakir rolu olunca dost rol başarılı olmasına rağmen bizim cebe para girmiyor maalesef puahaBundan benim niye haberim yok![]()
Fakir rolu olunca dost rol başarılı olmasına rağmen bizim cebe para girmiyor maalesef puahaBundan benim niye haberim yok![]()
HahahahahahhahahadhhdhdhwhsgshshaaO ilk hesabında bana bıçak çekti video da keserim seni diye video attı buraya işedik altımıza 3. Hesabı o onun
La normal maç gibi bildirim bekliyorduk ne günlerdi yaEskiden oralarda kazanç oluyordu suan hiç olmuyor dost
İlk üye olduğu zaman gene konuya resim atıyordu beyler sizce yakışıklı mıyım diyeHahahahahahhahahadhhdhdhwhsgshshaa
Beni çok güldürüyordu o ya hakkaten eskiden forum baskaydi ya valla daha keyifliydiİlk üye olduğu zaman gene konuya resim atıyordu beyler sizce yakışıklı mıyım diye
Yakışıklısın diyordu herkes off usta yakıyorsunlar falan 10 tl atar belki diye 😂😂ne mevzular vardı be
Ben açar okurum eski muhabbetleri arada da arama geçmişini sildiler çıkmıyor artık
Millette önceden para biraz keyfi vardı şimdi hiç yok üstüne icralık hepsi mecbur herkes tokada başladı tadı kaçtıBeni çok güldürüyordu o ya hakkaten eskiden forum baskaydi ya valla daha keyifliydi
Millette hakli kanka aq özel hayatımızda bile adam kalmadı ki sanal da kalsınMillette önceden para biraz keyfi vardı şimdi hiç yok üstüne icralık hepsi mecbur herkes tokada başladı tadı kaçtı
Anasını satayım hiç yaşamıyoruz da işte ne yapalım intihar mı edelimMillette hakli kanka aq özel hayatımızda bile adam kalmadı ki sanal da kalsın
Köye yerleşip çiftçilik yapmak lazimAnasını satayım hiç yaşamıyoruz da işte ne yapalım intihar mı edelim
Bana reelde kafa dengi adam yok soyutladık çok kendimizi yoksa çok paralar yedim kazanıptaKöye yerleşip çiftçilik yapmak lazim
Dost bizde öyle de valla boşa ya hep aynı döngü içinde dönüp duruyoruz ölmeden bırakırız inşallah aqBana reelde kafa dengi adam yok soyutladık çok kendimizi yoksa çok paralar yedim kazanıpta
Zor farklı bir şeyler yapmak lazım burda dikiş tutmazDost bizde öyle de valla boşa ya hep aynı döngü içinde dönüp duruyoruz ölmeden bırakırız inşallah aq
Açar 4 adım yarın sabah kurtarır dost hayırlı sabahlarKurtar bizi @Mülayim6060 dost hiç bir rol maalesef başarılı olmadı
Hayırlı sabahlar dostAçar 4 adım yarın sabah kurtarır dost hayırlı sabahlar
Pek hayırlı değil dost işler karışık 🥴Hayırlı sabahlar dost
Allah kolaylık versin dostPek hayırlı değil dost işler karışık 🥴
Manda yetiştiriciliği yap iyi para varmışKöye yerleşip çiftçilik yapmak lazim