- 11,412
- 15,913
- 113
O da değişik bir arkadaş bilirim 😀Dur şimdi öyle deme birazdan destursuz gelir minibüs param yok karım beni öldürecek diye
O da değişik bir arkadaş bilirim 😀Dur şimdi öyle deme birazdan destursuz gelir minibüs param yok karım beni öldürecek diye
Güzel bir yağ çekerek yapar açılışıDur şimdi öyle deme birazdan destursuz gelir minibüs param yok karım beni öldürecek diye
Kumarbaz a vereceğime ite köpeğe mama alırım diyorlar ya o mevzu güzel kumar forumunda diyoPapağanım hasta ölecek veterinere götürmem lazım demişti biri. İnsanlar bitti hayvanlar üzerinden çalışmak lazım
Uzağım çok uzak@Mülayim6060 Niksar’a yakın mısın dost
Orda görev yapıyorum ondan sordumUzağım çok uzak
Ne alaka kanka birden sormana güldüm gulerkende izin mi alicaz aq@AllanSaintMaximin dost psikolojik sorunların var sanırım iyi misin Orda görev yapıyorum o yüzden sordum ?
İstanbuldayim dostum ben memleket Tokat merkezOrda görev yapıyorum ondan sordum
Ne alaka kanka birden sormana güldüm gulerkende izin mi alicaz aq
Anladım hocamİstanbuldayim dostum ben memleket Tokat merkez
Sinan lose sen bi 2 adim daha yapsana dostİstanbuldayim dostum ben memleket Tokat merkez
Avrupa mi Anadolu muİstanbuldayim dostum ben memleket Tokat merkez
Bana biri bu saatlerde sabah kızın kermesi var bi yardımcı ol 500 yazdıDur şimdi öyle deme birazdan destursuz gelir minibüs param yok karım beni öldürecek diye
Atsa ne olacak maymun bütün muzları toplarSinan lose sen bi 2 adim daha yapsana dost
Bu ne hız.Sinan lose sen bi 2 adim daha yapsana dost
Sinan kaybediyor öbürü de teniste kötü gidiyorBu ne hız.
Cop oldu 1k maalesefBu ne hız.
Dm iban at bi rol de sana yaptıralım günü kapatalım ama mümkünse basketbol oyna😀Sinan lose sen bi 2 adim daha yapsana dost