- 23,656
- 22,052
- 113
Dagitim yapılmış sinan a daldık kendisi ödülü kapmış puabab
Herkese aynısını yapıyor demekkiAma bu şekilde dm atma birdaha sana son kez atıyorum hep aynisin bir değişiklik yok
Kesene bereket dost@SüperMario sende 2 adımlık güzel bi rol yap hadi bakayım
Taktik tutuyorsa öğreneyim bende mülayimAma bu şekilde dm atma birdaha sana son kez atıyorum hep aynisin bir değişiklik yok
Kesene bereket knk çok saol 🙏🙏Ama bu şekilde dm atma birdaha sana son kez atıyorum hep aynisin bir değişiklik yok
Açtım konu abi kesene bereket kazancın daim olsun@SüperMario sende 2 adımlık güzel bi rol yap hadi bakayım
Karı resmi mi attı dm de ne yaptıAma bu şekilde dm atma birdaha sana son kez atıyorum hep aynisin bir değişiklik yok
Vicdanımı sızlatman lazim yoksa zor😅Taktik tutuyorsa öğreneyim bende mülayim
Bizdemi dm atsak eger tutuyorsa dost puabaAma bu şekilde dm atma birdaha sana son kez atıyorum hep aynisin bir değişiklik yok
Yok abi parasızlık kaldık borç verdik bide adam parsyida vermediTaktik tutuyorsa öğreneyim bende mülayim
Keşke öyle yapsa 😅Karı resmi mi attı dm de ne yaptı
Çok saol knk kesene bereket dost 🙏Vicdanımı sızlatman lazim yoksa zor😅
19milyon dolar borcum var çok kötü haldeyim dost puahaVicdanımı sızlatman lazim yoksa zor😅
Dur şimdi öyle deme birazdan destursuz gelir minibüs param yok karım beni öldürecek diyeVicdanımı sızlatman lazim yoksa zor😅
Ama sen aylardır hep böylesin dostum be bi düze çıkamadınYok abi parasızlık kaldık borç verdik bide adam parsyida vermedi
Tm aldin ödülü isin bitti gidebilrsinÇok saol knk kesene bereket dost 🙏
Papağanım hasta ölecek veterinere götürmem lazım demişti biri. İnsanlar bitti hayvanlar üzerinden çalışmak lazımTaktik tutuyorsa öğreneyim bende mülayim
20 gündür çavuşu tokatlamadım bi krem parası ihtiyacım var abilerim ablalarımVicdanımı sızlatman lazim yoksa zor😅