- 28,474
- 17,388
- 113
O onu demek istemedi bence milletin parasında gözü olanları kastettisende olan neyse onlan yetinmek lazim diyen adam niye kumar oynuyor abi 🤣
O onu demek istemedi bence milletin parasında gözü olanları kastettisende olan neyse onlan yetinmek lazim diyen adam niye kumar oynuyor abi 🤣
olanla yetinemiyoruz ki oynuyoruz hacı dayıNe alaka la sende varsa oynuyon iste milletten alıp oynamiyorsun ki kumari
Sen ne diyon aqYani dogru dedin kumarda kazansa baskasinin kaybindaki paradir haramdir
Haramdir doğrudur ama harami kendin yersin ayri esine çocuğuna yedirirsen ayri ben bu kumari oynadigimdan beri bir yemek bile yemedim haram paradan emin olabilirsin bundanYani dogru dedin kumarda kazansa baskasinin kaybindaki paradir haramdir
Sen kazaninca site cebinden mi veriyor sana baskasinin kaybini veriyor belki o kaybedenin karisi beddua ediyordur paramizdan kimse hayir gormesin diyorfur nerden biliyon madem dindarsin bu açidan hic dusunemedin mi cakma musluman seniNe alaka la sende varsa oynuyon iste milletten alıp oynamiyorsun ki kumari
Ya Mardinli git İzmir'de midye sat ne anlatiyon yaSen kazaninca site cebinden mi veriyor sana baskasinin kaybini veriyor belki o kaybedenin karisi beddua ediyordur paramizdan kimse hayir gormesin diyorfur nerden biliyon madem dindarsin bu açidan hic dusunemedin mi cakma musluman seni
Teşekkürler abi kesene bereket, kazancın daim olsun2 kişiye 1000 lik rol actircam birisi @sinansrml63 diğeri @SüperMario
İki arkadaş da güzel rol yapıyor 2 şer adım atıp 2 şer kişiye 500 veya yapsınlar
Kaybol somaliliYa Mardinli git İzmir'de midye sat ne anlatiyon ya
Bence metin yapsın az önceki rolü çok keyifliydi2 kişiye 1000 lik rol actircam birisi @sinansrml63 diğeri @SüperMario
İki arkadaş da güzel rol yapıyor 2 şer adım atıp 2 şer kişiye 500 veya yapsınlar
Bol sans hepimize kesene bereket2 kişiye 1000 lik rol actircam birisi @sinansrml63 diğeri @SüperMario
Başarılı oldumuBence metin yapsın az önceki rolü çok keyifliydi
Ben 3 milyon kaybettim benim paramı versinler once sacma sapan konuşma kumarda karda olan yokturSen kazaninca site cebinden mi veriyor sana baskasinin kaybini veriyor belki o kaybedenin karisi beddua ediyordur paramizdan kimse hayir gormesin diyorfur nerden biliyon madem dindarsin bu açidan hic dusunemedin mi cakma musluman seni
Yukardakiler olanla yetinmiyo olan dedigimde öyle böyle degil burdaki ufakla kim nasıl yetinicekolanla yetinemiyoruz ki oynuyoruz hacı dayı
Beni unutma knk bende rol acayim be knk dağıtım yapayim😔2 kişiye 1000 lik rol actircam birisi @sinansrml63 diğeri @SüperMario
5 te 5 yaptıBaşarılı oldumu
1.20den yatmış abi😅🤦♂️Başarılı oldumu