http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,414
11,554
113
Bazen gercekten olmayinca olmuyor o gunleri cok zararsiz gecirirsek ne mutlu bize. Bazen de sans acik oldugunda olmayacak yerlerden kuponlar geliyor. Tamamen olumlama olarak bakiyorum olaylara. Iyi dusunursek iyi olur dost. Sen simdi boyle dusunursen 1.05 bile tutmaz. Oynayacaksan illa icinden geceni oyna hic olumsuz dusunup kotuyu cagirma. Bol sansin olsun bundan sonra guzel kazanclar seninle olsun 🥰
Eyvallah dost hepimize bol sans sag olasin

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,103
635
113
Ara vereyim diyorum para lazım bi yandan. 500ü 20k yapıyorum 2 gün uğraşıp. Aynı gece hepsi gidiyor. Bi 40 50k kasalara çıkabilsem rulete girip katlayacam da yok olmadı 20yi geçemiyorum aylardır. Yine sıfırlandık mesela 3 günde bir bunu yaşıyorum
Rulette kasa mı katlanır dostum ya spor dışında ne oynarsan oyna kaybetmeye mahkumsun sabırlı şekilde spor oynarsan kazanma olasılığın daha yüksek

flacssoNN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,162
1,461
113
Reis bol şans oynadığın site tehlikeli bir site değil mi öyle biliyorum

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,186
4,924
113
Rulette kasa mı katlanır dostum ya spor dışında ne oynarsan oyna kaybetmeye mahkumsun sabırlı şekilde spor oynarsan kazanma olasılığın daha yüksek
1 kornerden 1 faulden 1 taçtan battım defalarca son 10 günde. Sağlam kasayla rulette iyi bi 3dk bana yeter. 3 turda kasa 5e katlanır

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,751
1,253
113
Rulet ve bj bence en iyi katlama yontemi gecmiste slot ve canliya dusmeden once inanilmaz paralar kazanmistim rulet ve bjden. Sonrasinda bj deki 1e 2 kazanma ve slottaki ucu bucaksiz kazanma arasindaki fark beni slota itti belimiz dogrulmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...