- 1,203
- 182
- 63
Oha m..k 37 oldu kuruu lan biraz
Kanka 3 dakika kısa değil mi yaNormalde 3 dakka kala aliyordum oyyzden mi
Eyvallah dost hepimize bol sans sag olasinBazen gercekten olmayinca olmuyor o gunleri cok zararsiz gecirirsek ne mutlu bize. Bazen de sans acik oldugunda olmayacak yerlerden kuponlar geliyor. Tamamen olumlama olarak bakiyorum olaylara. Iyi dusunursek iyi olur dost. Sen simdi boyle dusunursen 1.05 bile tutmaz. Oynayacaksan illa icinden geceni oyna hic olumsuz dusunup kotuyu cagirma. Bol sansin olsun bundan sonra guzel kazanclar seninle olsun 🥰
Rulette kasa mı katlanır dostum ya spor dışında ne oynarsan oyna kaybetmeye mahkumsun sabırlı şekilde spor oynarsan kazanma olasılığın daha yüksekAra vereyim diyorum para lazım bi yandan. 500ü 20k yapıyorum 2 gün uğraşıp. Aynı gece hepsi gidiyor. Bi 40 50k kasalara çıkabilsem rulete girip katlayacam da yok olmadı 20yi geçemiyorum aylardır. Yine sıfırlandık mesela 3 günde bir bunu yaşıyorum
dengesizler valla ya duruncada 3 dk duruyolar37 çok hızlı oynuyolar yav
Kanka çok zevklk tatman lazım elimde olsa son 2 dakika alirimKanka 3 dakika kısa değil mi ya
1 kornerden 1 faulden 1 taçtan battım defalarca son 10 günde. Sağlam kasayla rulette iyi bi 3dk bana yeter. 3 turda kasa 5e katlanırRulette kasa mı katlanır dostum ya spor dışında ne oynarsan oyna kaybetmeye mahkumsun sabırlı şekilde spor oynarsan kazanma olasılığın daha yüksek
Rulet ve bj bence en iyi katlama yontemi gecmiste slot ve canliya dusmeden once inanilmaz paralar kazanmistim rulet ve bjden. Sonrasinda bj deki 1e 2 kazanma ve slottaki ucu bucaksiz kazanma arasindaki fark beni slota itti belimiz dogrulmadiRulette kasa mı katlanır dostum ya spor dışında ne oynarsan oyna kaybetmeye mahkumsun sabırlı şekilde spor oynarsan kazanma olasılığın daha yüksek
Kanka 3 dakika kısa ya zevk vermez böyle 15-20 dakika sürmesi lazımKanka çok zevklk tatman lazım elimde olsa son 2 dakika alirim