- 31,173
- 20,701
- 113
Bu konuyu kapattirma mülayim Metin yasaklı bu konuda kesin kazançlı olur bu konuÇabalıyoruz sen kazan da seni görelim dostum meydanlar da
Bu konuyu kapattirma mülayim Metin yasaklı bu konuda kesin kazançlı olur bu konuÇabalıyoruz sen kazan da seni görelim dostum meydanlar da
Kanka ben şuan o. İşlere giremiyom işsizim 1xbet şifre sıfırlama bonusu bekliyorumÇabalıyoruz sen kazan da seni görelim dostum meydanlar da
Kanka ben şuan o. İşlere giremiyom işsizim 1xbet şifre sıfırlama bonusu bekliyorumÇabalıyoruz sen kazan da seni görelim dostum meydanlar da
O bir yolunu bulur gelir 😀Bu konuyu kapattirma mülayim Metin yasaklı bu konuda kesin kazançlı olur bu konu
Mulayim dost dm attım müsait olunca bakablir misinO bir yolunu bulur gelir 😀
Çok kibarsin kardeşim bende sana atayım mıMulayim dost dm attım müsait olunca bakablir misin
Teşekkür ederim kanka paran varsa tabi ki atablir son hatta bu durumda ben bile atablirimÇok kibarsin kardeşim bende sana atayım mı
6 tane multi hesabı var metonunBu konuyu kapattirma mülayim Metin yasaklı bu konuda kesin kazançlı olur bu konu
Paradan önemli dostluğumuz yeter gaddarimTeşekkür ederim kanka paran varsa tabi ki atablir son hatta bu durumda ben bile atablirim
Sitelern kanını emdi adamı ip ban bile yıldıramıo6 tane multi hesabı var metonun
O niye yazamıyo ki küfür mü etti de banlandı burdanHe metin yazamiyor hahshahah
Bosver bizde banlaniyoz sonra durduk yere 😁O niye yazamıyo ki küfür mü etti de banlandı burdan