http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 3000 Hedef 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,054
27,275
113
Sende NBA analizine başlamışsın ya gayri tası tarağı toplayıp gitmek lazım burlardan dost
Yeni sezona hazırlık kapsamında oynanan bu karşılaşma, Houston Rockets açısından fazlasıyla umut verici bir tablo çizdi.
Alperen Şengün’ün liderliğinde topu paylaşan, temposu yüksek bir takım kimyası dikkat çekti. Kevin Durant’in eklenmesiyle birlikte Houston, yalnızca skor gücü değil, tecrübe anlamında da ciddi bir seviye atlamış görünüyor

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,022
24,165
113
Yeni sezona hazırlık kapsamında oynanan bu karşılaşma, Houston Rockets açısından fazlasıyla umut verici bir tablo çizdi.
Alperen Şengün’ün liderliğinde topu paylaşan, temposu yüksek bir takım kimyası dikkat çekti. Kevin Durant’in eklenmesiyle birlikte Houston, yalnızca skor gücü değil, tecrübe anlamında da ciddi bir seviye atlamış görünüyor
Burası yeri mi kardeşim git basketbol yorumları konusu aç 😅

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,743
11,023
113
Ulân son saniyeden yatmakyan biktim cildiricam arkadas yeter ya

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,154
20,691
113
Hayırdır Houston teknik kadrosunda ise mi basladin

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,340
2,904
113
Barios bana sen nba analizi yapıyorsan burdan gidelim demiş ona atıfta bulundum dost adam bizi beğenmiyor puaha
Niye nba analizi yapabilmek için gerekli donanıma sahip olmadığını mı düşünüyor. Basletbolu az biraz bilen ve nba i üstünkörü takip eden herkesin - en azından - kendince analiz yapma hakkı vardır diye düşünüyorum

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,104
15,793
113
Nerden kopyaladın sen bu yazıyı, sen noktalama işaretlerine bu kadar dikkat edemezsin. Daha doğrusu bu kadar bilgi sahibi değilsin. Puhahahaha😂

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,340
2,904
113
Bu arada az önce 1 saat kestirdim mesai sonrası, rüyamda Hiltonbette saçma sapan oyunda farm atarken 2.5 milyon kusur jakpot düşüyordu bana. Rüyamda hıçkıra hıçkıra ağlıyordum sevinçten
Rüyalar tersine çıkarsa eğer jackpot uğruna 2.5m kaybedecen gibi duruyo

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,154
20,691
113
Bu arada az önce 1 saat kestirdim mesai sonrası, rüyamda Hiltonbette saçma sapan oyunda farm atarken 2.5 milyon kusur jakpot düşüyordu bana. Rüyamda hıçkıra hıçkıra ağlıyordum sevinçten
Gitmiş rüyasında parasının içeride kalacağı siteyi görmüş niye holigan değil kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...