Teşekkürler kardeşim peki bu güzel sözler arkasına bir şans parası gelir miCiddi manada kıvrak zekasını kıskandığım tek insansın kardeşim ben olamadım umarım çocuğum benzer sana
Teşekkürler kardeşim peki bu güzel sözler arkasına bir şans parası gelir miCiddi manada kıvrak zekasını kıskandığım tek insansın kardeşim ben olamadım umarım çocuğum benzer sana
Youtube acilmis@Mülayim6060- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Hadi mulayim tost bitti b@Mülayim6060- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Antalya da herkese borç taktık dost kaçtık ordanSen antalya değilmiydin dost
Şunu uluorta yazmak olmadı kardeşimTeşekkürler kardeşim peki bu güzel sözler arkasına bir şans parası gelir mi
Aynen 20dk ofalan olduYoutube acilmis
Sen nereden çıktın mbappe dostSen antalya değilmiydin dost
Kapalı mıydı kiYoutube acilmis
Sans parasi ister gibi bi iltifat etmisti oysaTeşekkürler kardeşim peki bu güzel sözler arkasına bir şans parası gelir mi
Dmden yazayım kardeşim ayıp ediyorsun bazenŞunu uluorta yazmak olmadı kardeşim
Elini opebilir miyim dostSans parasi ister gibi bi iltifat etmisti oysa
Evet 2 saat felan giremdik yine bizim Türkler birseyler deniyorlar herhaldeKapalı mıydı ki
Resultante importante midir sayın hocamMiniero maçı uzatmada gol gelecek izleyin
Bizene bundan hocam puahaMiniero maçı uzatmada gol gelecek izleyin
Sen beni biriyle karıştırıyorsun dost bence ama @Enişte beni uyanıyorSen nereden çıktın mbappe dost
Estf. Hocam ama bi pandik atarim londra merkezElini opebilir miyim dost
Yok globalde kapaliydiEvet 2 saat felan giremdik yine bizim Türkler birseyler deniyorlar herhalde