- 31,372
- 29,009
- 113
Sarılıp uyuma gönlün sevdiği insanla oluyor sadece maalesef dostBu saatte karolina yi göndermek olurmu hocam sarılıp uyusaydın ya herseyi bizmi sana dicez puaha
Sarılıp uyuma gönlün sevdiği insanla oluyor sadece maalesef dostBu saatte karolina yi göndermek olurmu hocam sarılıp uyusaydın ya herseyi bizmi sana dicez puaha
Ayazı ip donla zor atlattık kardeşimKız evden attı dimi kardeşim sokaklarda kaldığın için kayboldun bir ara
iPhone 17 almışsın ama kardesım maasallah mesajı atmadan begeniyorsunAyazı ip donla zor atlattık kardeşim
O gönül bağları eskide kaldı be hocam bu devirde askmis gönül bağıymis yok artık suan herkes tek gecelik ilişkiye razilar ee o yuzden de dünyanın da çivisi çıktı artikSarılıp uyuma gönlün sevdiği insanla oluyor sadece maalesef dost
Para yarıyor kardeşim söylemesi ayıpiPhone 17 almışsın ama kardesım maasallah mesajı atmadan begeniyorsun
Razı olan kim adaş gönder de bizde döşeyelimO gönül bağları eskide kaldı be hocam bu devirde askmis gönül bağıymis yok artık suan herkes tek gecelik ilişkiye razilar ee o yuzden de dünyanın da çivisi çıktı artik
Ağlamaya devam ama kardeşim di mi aman açık verme sakınPara yarıyor kardeşim söylemesi ayıp
Halbuki çıksan dışarı görürsün dost fazla uzakta değiller sen yeter ki iste puahRazı olan kim adaş gönder de bizde döşeyelim
Böylesi daha iyi dost. Para harcion uğraşıon evlenion tonla masraf üstüne karı mahkeme duvarı gibi suratla bakio. Böyle en azından alan memnun veren memnun işini halledip sabah yoluna bakionO gönül bağları eskide kaldı be hocam bu devirde askmis gönül bağıymis yok artık suan herkes tek gecelik ilişkiye razilar ee o yuzden de dünyanın da çivisi çıktı artik
Aynen suanki devirde evlilik akil kari değil vallaBöylesi daha iyi dost. Para harcion uğraşıon evlenion tonla masraf üstüne karı mahkeme duvarı gibi suratla bakio. Böyle en azından alan memnun veren memnun işini halledip sabah yoluna bakion
Maalesef kardeşim bak kanguru piyasaya 700k borç soktu üstüne tatile gittiAğlamaya devam ama kardeşim di mi aman açık verme sakın
Konu açtık ya bugün dost 3 yıldır dışarı çıkmıyorum diyeHalbuki çıksan dışarı görürsün dost fazla uzakta değiller sen yeter ki iste puah
50k bulabilir miyiz dedi bana geçen kardeşim acil dedi aradık bulduk ne için dedim borç düz 1 milyon olsun dedi hesabı zor oluyorMaalesef kardeşim bak kanguru piyasaya 700k borç soktu üstüne tatile gitti
Dışarı da hayat var eniste bende bi ara evden cikmaz olmuştum ama yavaş yavaş çıkmaya başladım evde yalnız kalmak iyi değildir psikolojik olarak çok kötü etklieniyorsunKonu açtık ya bugün dost 3 yıldır dışarı çıkmıyorum diye
Nerde yaşıyorsun adaş sen biz terimle Polonya dayızDışarı da hayat var eniste bende bi ara evden cikmaz olmuştum ama yavaş yavaş çıkmaya başladım evde yalnız kalmak iyi değildir psikolojik olarak çok kötü etklieniyorsun
Ciddi manada kıvrak zekasını kıskandığım tek insansın kardeşim ben olamadım umarım çocuğum benzer sana50k bulabilir miyiz dedi bana geçen kardeşim acil dedi aradık bulduk ne için dedim borç düz 1 milyon olsun dedi hesabı zor oluyor
Bende polonyadayim hocanın kapi komşuyuz haberin yokmu puahaNerde yaşıyorsun adaş sen biz terimle Polonya dayız
Sen antalya değilmiydin dostNerde yaşıyorsun adaş sen biz terimle Polonya dayız