- 13,746
- 11,024
- 113
500deneme 500yatir 2500cek deneyin la aciz her seyi kovaliyozNe la bu
500deneme 500yatir 2500cek deneyin la aciz her seyi kovaliyozNe la bu
Pat cat afiyet olsunGüm
![]()
Gates of Olympus 1000 15000x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!www.pplink.social
Insallah baba evını satıcak duruma dusersınGüm
![]()
Sen anca millete laf atarak donsuz oldugunu saklarsin deyyuz ama yillarin sinyalcisi metinsin hic degismedin zindikCokmeyı bırak ıcınden gecerım gecende forumdan bırı 12 k attı benım bır hesaba oynadı senın gıbı reklam yapmadık burda dübel
AminInsallah baba evını satıcak duruma dusersın
Ya kiraysaInsallah baba evını satıcak duruma dusersın
Senın gıbı mulayımın yap dedıgı lısteye konuya gelmemıs adamları cıkar ıcın yazmadık tekirSen anca millete laf atarak donsuz oldugunu saklarsin deyyuz ama yillarin sinyalcisi metinsin hic degismedin zindik
Hangi seneGüm
![]()
M.⁰ 1541Hangi sene
Yazamazsin zaten listeci bile yapmazlar seni sibopSenın gıbı mulayımın yap dedıgı lısteye konuya gelmemıs adamları cıkar ıcın yazmadık tekir
Niye benim konularimda oluyor bazenYazamazsin zaten listeci bile yapmazlar seni sibop
Amin dı
Kımsenın adamı olmadık cok sukur süzgeçYazamazsin zaten listeci bile yapmazlar seni sibop
Senin kafa yok yoksa benim yuksek elit duzeyli sponsorlarim bu hiyari yapar mi 😀Niye benim konularimda oluyor bazen
Benım gırtlak o sevıyeye gelmedı seneye ıns puahajjSenin kafa yok yoksa benim yuksek elit duzeyli sponsorlarim bu hiyari yapar mi 😀
Özü sözu bir adam kolay kolay yanlış yapmaz sinsi adamlardan korkucan her zamanSenin kafa yok yoksa benim yuksek elit duzeyli sponsorlarim bu hiyari yapar mi 😀
Adam olmayani kim yaninda adam diye gezdiror mendeburAmin dı
Kımsenın adamı olmadık cok sukur süzgeç
Süzgeç sibop dübel tekirNiye benim konularimda oluyor bazen
Birazdan tosta geçecek diye korkuyorumSüzgeç sibop dübel tekir
Çıldırmalık
Boşver knk sinoyu sen o derin forum adamıSenın gıbı mulayımın yap dedıgı lısteye konuya gelmemıs adamları cıkar ıcın yazmadık tekir