- 48,418
- 15,763
- 113
Bak hala akillanmiyor ıste buna kepaze olma bagimlisi denir ne diyim iyi forumlar@AllanSaintMaximin ayak ıstıyo puaha
Bak hala akillanmiyor ıste buna kepaze olma bagimlisi denir ne diyim iyi forumlar@AllanSaintMaximin ayak ıstıyo puaha
Çok elit tartışıyorlar yalnızNiye la çift kaşarlı güzel olmaz mi
Bekle mulayım gelır sımdıBak hala akillanmiyor ıste buna kepaze olma bagimlisi denir ne diyim iyi forumlar
Senin patlamanla ancaPatlarsam en buyuk parçam bir tarafina şey olur dikkat et 😀
Patlarsam en buyuk parçam bir tarafina şey olur dikkat et 😀
Yapay zeka dedıgı hesabına en cok para atanlarSenin patlamanla anca
ödül alanlari yapay zekayla seçen adam patlayınca bence ortaya bir malzeme çıkmaz
Napalim seni gibi ileri zekali degilizSenin patlamanla anca
ödül alanlari yapay zekayla seçen adam patlayınca bence ortaya bir malzeme çıkmaz
Ben geçen birine ana avrat sovdum diye beni hemen banladi hiç sormadı sovmenin sebebi neydi diyeÇok elit tartışıyorlar yalnız
Hem güldürüyorlar hem düşündürüyorlar
Mod olsam kıyamam ikisinide banlamazdım
Yat uyu Sino. CızırdamaNapalim seni gibi ileri zekali degiliz
Sende slot oynarken koltuğa kaçirma dikkat et gözum iyi forumlarYat uyu Sino. Cızırdama![]()
Sormadıysa başkandırBen geçen birine ana avrat sovdum diye beni hemen banladi hiç sormadı sovmenin sebebi neydi diye
Ulan lıste yap dese hemen abı dersın gergedanSende slot oynarken koltuğa kaçirma dikkat et gözum iyi forumlar
Helal olsun la size bı yandan rol takip ediyonuz bı yandan tartisiyonuz çok büyük saygı duydumUlan lıste yap dese hemen abı dersın gergedan
2 tane takip ediyorlar bideHelal olsun la size bı yandan rol takip ediyonuz bı yandan tartisiyonuz çok büyük saygı duydum