- 38,541
- 38,651
- 113
Metin çalişmiyor ki ne avansıBen metine geçen 5 k borç verdim avansı alayım atacam dedi gitmiş avansı fenere basmış
Bi cümlede üç yalan kurmuş helal meto
Metin çalişmiyor ki ne avansıBen metine geçen 5 k borç verdim avansı alayım atacam dedi gitmiş avansı fenere basmış
@AllanSaintMaximin kanka tamam sakasına yazdında adamlar gercek sanıyoMetin çalişmiyor ki ne avansı
Metin çalişmiyor ki ne avansı
50 k yazsaydım keşke 5 k az oldu@AllanSaintMaximin kanka tamam sakasına yazdında adamlar gercek sanıyo
Şunu gerçek sananı üç gün banlamak gerek@AllanSaintMaximin kanka tamam sakasına yazdında adamlar gercek sanıyo
Ben gercek sandım hesapları gezdımŞunu gerçek sananı üç gün banlamak gerek
YokKonu ile alakasız ama betnano kayıp bonusu ile çekim sınırı varmı canlı destek diye birşey yok
Bize odul verseydin bari simdi sana hic verneyiz merak etme 😀 senin parani hic yemedikten sonra bana ne kime vermissen 😀Aynen vermeyin la kimseye birşey hakketen bak saka degil.Gir profilime sino kaç kişiye dağıtım yapmışım bak yeminle bir kere dönen ya oluyor ya olmuyor. Bir kişi gördü bizi pompacı mülayim oda NFC kyc testine soktu![]()
Kac paramız varKonu ile alakasız ama betnano kayıp bonusu ile çekim sınırı varmı canlı destek diye birşey yok
Zaten şka oldugunu biliyoz senin gibi adama 5k verilmez ki 😀@AllanSaintMaximin kanka tamam sakasına yazdında adamlar gercek sanıyo
Tşk ederim
100 TL nin yüzde 15 iKac paramız var
Benden aldığını geri çıkarma peşindeyim dost yoksa pek bişey değilKac paramız var
Neyımız varmıs lan bızım sıdıklı kımın parasına cokmusuzZaten şka oldugunu biliyoz senin gibi adama 5k verilmez ki 😀
Bolsans cıkarırsın ıns tek seferdeBenden aldığını geri çıkarma peşindeyim dost yoksa pek bişey değil
Çokemezsin zaten donsuz oldugunu biliyor millet kimse vermez sanaNeyımız varmıs lan bızım sıdıklı kımın parasına cokmusuz
Meto Paraya ihtiyacin oldugunu duydum. 500 TL deneme bonusu ile paranin nasil kazanildigini MajorX sayesinde hemen ogren. https://t.ly/majorx dene bakalim la benim sans tutmaxiNeyımız varmıs lan bızım sıdıklı kımın parasına cokmusuz
Para lazım bu saatte avans çıkmaz miNeyımız varmıs lan bızım sıdıklı kımın parasına cokmusuz
Cokmeyı bırak ıcınden gecerım gecende forumdan bırı 12 k attı benım bır hesaba oynadı senın gıbı reklam yapmadık burda dübelÇokemezsin zaten donsuz oldugunu biliyor millet kimse vermez sana
Ne la buMeto Paraya ihtiyacin oldugunu duydum. 500 TL deneme bonusu ile paranin nasil kazanildigini MajorX sayesinde hemen ogren. https://t.ly/majorx dene bakalim la benim sans tutmaxi