- 13,347
- 23,285
- 113
Barem 9.5 a kadar düşmüştü ama basketbol işte ne olacağı belli olmuyor
Kime borç vermiş la isim ver forumda borç muhabbeti yapmak sakat iş yaKonu ile alakası yok ama barios millete borc veriyor millette adama borcunu ödemiyor adamin hattı bile kapanmış foruma çok az girebiliyor artik az delikanlı olun bu forumda kimseden borc para istemeyin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin artık ayıptır günahtır
Canı sağolsun birşeyler yapar yükselirsem ulaşırım barriorsaKonu ile alakası yok ama barios millete borc veriyor millette adama borcunu ödemiyor adamin hattı bile kapanmış foruma çok az girebiliyor artik az delikanlı olun bu forumda kimseden borc para istemeyin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin artık ayıptır günahtır
Senin benim deger verdiğimiz insanlar bunu yapınca hani kendimi tutamadım artik konuya yazmak zorunda kaldım kusura bakmaCanı sağolsun birşeyler yapar yükselirsem ulaşırım barriorsa
İfşala dostKonu ile alakası yok ama barios millete borc veriyor millette adama borcunu ödemiyor adamin hattı bile kapanmış foruma çok az girebiliyor artik az delikanlı olun bu forumda kimseden borc para istemeyin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin artık ayıptır günahtır
Geçmiş olsun. Forumlarda kimseye borç verilmez. Anca karşılıksız ödül cukkka her neyse o şekilde verilir. Öncelikle herkes bunu bilmesi lazım. Zaten site kurallarında para alışverişi de yasak.Konu ile alakası yok ama barios millete borc veriyor millette adama borcunu ödemiyor adamin hattı bile kapanmış foruma çok az girebiliyor artik az delikanlı olun bu forumda kimseden borc para istemeyin milletin iyi niyetini suistimal etmeyin artık ayıptır günahtır
Aynen vermeyin la kimseye birşey hakketen bak saka degil.Gir profilime sino kaç kişiye dağıtım yapmışım bak yeminle bir kere dönen ya oluyor ya olmuyor. Bir kişi gördü bizi pompacı mülayim oda NFC kyc testine soktuNe borc verin ne borc alin