Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef 3 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,897
23,698
113
@Erhan2121 çoğu konuda hakli olmakla birlikte ilk defa bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum çünkü ve gerçekten bu adamın rolleri yoğun geçiyor tepkime olayına sadece senin rolünde takılmıyorum ben diğer rollerde bende fena kuruluyorum bu duruma
Forumda bazi konulara giriyoruz dost adam sonra gelip bize diyorki ben seni sevmiyorum ne isin var benim konuda ee o zman güzel kardeşim bunu baştan desene bende ona göre girmim senin konuya normalde ben mulayim i alıntı yapınca 1 defa da olsa diyalog kuruyordu benlen bu gün kaç defa alintiladim hiç tepki bile vermeyince ona şey oldum da neyse 7 24 forumda hayat yaşıyoruz artık belki ben yanlış tepki vermisimdir kusura bakmasın

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,853
13,296
113
Forumda bazi konulara giriyoruz dost adam sonra gelip bize diyorki ben seni sevmiyorum ne isin var benim konuda ee o zman güzel kardeşim bunu baştan desene bende ona göre girmim senin konuya normalde ben mulayim i alıntı yapınca 1 defa da olsa diyalog kuruyordu benlen bu gün kaç defa alintiladim hiç tepki bile vermeyince ona şey oldum da neyse 7 24 forumda hayat yaşıyoruz artık belki ben yanlış tepki vermisimdir kusura bakmasın
Olur öyle anlık refleksler ikinizde birbirinizi sevdiğinizi biliyoruz.

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,074
4,135
113
Dost bugün yogun gibi kimseye dogru düzgün yazmadi kuponlari atti birakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...