Konuda suan 950 civarı mesaj var gerek yok kardeşim böyle şeylere boşver bize de cevap vermiyor vermiyorsa özelden iban yazıp alacaksınBen adami sevdiğim için 2 kelam yazdim eniste komik birsey yazmadım farkındaysan
Konuda suan 950 civarı mesaj var gerek yok kardeşim böyle şeylere boşver bize de cevap vermiyor vermiyorsa özelden iban yazıp alacaksınBen adami sevdiğim için 2 kelam yazdim eniste komik birsey yazmadım farkındaysan
Sana katılıyorum insan sevdiği ve değer verdiği dostları tarafından önemsenmek isterBen adami sevdiğim için 2 kelam yazdim eniste komik birsey yazmadım farkındaysan
Dua etme repliği aklıma geldiKazancın daim olsun inşallah
2 orana bas geleni sana kasa olsun@Kurtaran bana IBAN at
Adam zararlı çıktı 😂@Mülayim6060 dost sen 20k vurmadiysan suan zarardasin kanka bu kadar kisiye![]()
Belki arka planda 2 zar artı kim bilir@Mülayim6060 dost sen 20k vurmadiysan suan zarardasin kanka bu kadar kisiye![]()
Forumda bazi konulara giriyoruz dost adam sonra gelip bize diyorki ben seni sevmiyorum ne isin var benim konuda ee o zman güzel kardeşim bunu baştan desene bende ona göre girmim senin konuya normalde ben mulayim i alıntı yapınca 1 defa da olsa diyalog kuruyordu benlen bu gün kaç defa alintiladim hiç tepki bile vermeyince ona şey oldum da neyse 7 24 forumda hayat yaşıyoruz artık belki ben yanlış tepki vermisimdir kusura bakmasın@Erhan2121 çoğu konuda hakli olmakla birlikte ilk defa bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum çünkü ve gerçekten bu adamın rolleri yoğun geçiyor tepkime olayına sadece senin rolünde takılmıyorum ben diğer rollerde bende fena kuruluyorum bu duruma
Şevket daha çok kazanmaliydin diyorsun@Mülayim6060 dost sen 20k vurmadiysan suan zarardasin kanka bu kadar kisiye![]()
Rolde yapmaz dost suan herkese ulasmak icin bastigini birakip dagitiyor gibiBelki arka planda 2 zar artı kim bilir
Aynen dostKonuda suan 950 civarı mesaj var gerek yok kardeşim böyle şeylere boşver bize de cevap vermiyor vermiyorsa özelden iban yazıp alacaksın
Olur öyle anlık refleksler ikinizde birbirinizi sevdiğinizi biliyoruz.Forumda bazi konulara giriyoruz dost adam sonra gelip bize diyorki ben seni sevmiyorum ne isin var benim konuda ee o zman güzel kardeşim bunu baştan desene bende ona göre girmim senin konuya normalde ben mulayim i alıntı yapınca 1 defa da olsa diyalog kuruyordu benlen bu gün kaç defa alintiladim hiç tepki bile vermeyince ona şey oldum da neyse 7 24 forumda hayat yaşıyoruz artık belki ben yanlış tepki vermisimdir kusura bakmasın
Allah etmesin2 orana bas geleni sana kasa olsun![]()
Dost bugün yogun gibi kimseye dogru düzgün yazmadi kuponlari atti biraktiForumda bazi konulara giriyoruz dost adam sonra gelip bize diyorki ben seni sevmiyorum ne isin var benim konuda ee o zman güzel kardeşim bunu baştan desene bende ona göre girmim senin konuya normalde ben mulayim i alıntı yapınca 1 defa da olsa diyalog kuruyordu benlen bu gün kaç defa alintiladim hiç tepki bile vermeyince ona şey oldum da neyse 7 24 forumda hayat yaşıyoruz artık belki ben yanlış tepki vermisimdir kusura bakmasın
Koltukta yer varmı
Hop birader sira var sjsjzjjdKoltukta yer varmı