Çok boş bi tepki olmuş 1 saatlik rolde atılan mesaj sayisina alintilanan msj sayisina baktinmi. Kime cevap verebilildim amacım bir an önce rol bitsin şampiyonlar ligine yetişsin diye uğraştım üstelik işteyim yani şu tepki o kdr boş bir tepki ki ayip ettin haberin olsun.Ben bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
Dost beni sonraya birak sen kalmadi sende de
Evet ara ara yazmissin onun icin gormedim liste kalabalik olnasa seni de karagalaki de falan heroyu da alirdim yggSende beni gormedin yazdim bunu![]()
30 msj yazdım bı beğeni bile almadım böyle koymamisti bana,yazını okuyunca koydu banadaBen bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
Ilk 2 adimda burdaydim da o yüzden yazdim dost liste kalabalik olduginda zaten çıkardık biz kendi istegimizleEvet ara ara yazmissin onun icin gormedim liste kalabalik olnasa seni de karagalaki de falan heroyu da alirdim ygg
Idare et yalnizlik yasiyorÇok boş bi tepki olmuş 1 saatlik rolde atılan mesaj sayisina alintilanan msj sayisina baktinmi. Kime cevap verebilildim amacım bir an önce rol bitsin şampiyonlar ligine yetişsin diye uğraştım üstelik işteyim yani şu tepki o kdr boş bir tepki ki ayip ettin haberin olsun.
Enişte görüyon değilmiBir rolling sorunsuz geçse 10 kişi 10 bin dağıtacağım ama geçmiyor
@Erhan2121 çoğu konuda hakli olmakla birlikte ilk defa bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum çünkü ve gerçekten bu adamın rolleri yoğun geçiyor tepkime olayına sadece senin rolünde takılmıyorum ben diğer rollerde bende fena kuruluyorum bu durumaÇok boş bi tepki olmuş 1 saatlik rolde atılan mesaj sayisina alintilanan msj sayisina baktinmi. Kime cevap verebilildim amacım bir an önce rol bitsin şampiyonlar ligine yetişsin diye uğraştım üstelik işteyim yani şu tepki o kdr boş bir tepki ki ayip ettin haberin olsun.
Olacak bunlar mülayim hazırlık olmak lazımEnişte görüyon değilmi
Ben adami sevdiğim için 2 kelam yazdim eniste komik birsey yazmadım farkındaysanMülayim parayı bana başkasıyla gönderdi tenezzül edip kendi yazmadı kendi hesabından atmadı daha da mülayimin rolleri takip etmem bu da böyle biline