Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef 3 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,862
17,224
113
Ben bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
Çok boş bi tepki olmuş 1 saatlik rolde atılan mesaj sayisina alintilanan msj sayisina baktinmi. Kime cevap verebilildim amacım bir an önce rol bitsin şampiyonlar ligine yetişsin diye uğraştım üstelik işteyim yani şu tepki o kdr boş bir tepki ki ayip ettin haberin olsun.

nrvn1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
160
81
28
Ben bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
30 msj yazdım bı beğeni bile almadım böyle koymamisti bana,yazını okuyunca koydu banada

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44,201
12,546
113
Çok boş bi tepki olmuş 1 saatlik rolde atılan mesaj sayisina alintilanan msj sayisina baktinmi. Kime cevap verebilildim amacım bir an önce rol bitsin şampiyonlar ligine yetişsin diye uğraştım üstelik işteyim yani şu tepki o kdr boş bir tepki ki ayip ettin haberin olsun.
Idare et yalnizlik yasiyor

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,910
13,383
113
@Erhan2121 çoğu konuda hakli olmakla birlikte ilk defa bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum çünkü ve gerçekten bu adamın rolleri yoğun geçiyor tepkime olayına sadece senin rolünde takılmıyorum ben diğer rollerde bende fena kuruluyorum bu duruma

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,331
85,037
113
Mülayim parayı bana başkasıyla gönderdi tenezzül edip kendi yazmadı kendi hesabından atmadı daha da mülayimin rolleri takip etmem bu da böyle biline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...