Onu benimle görüşeceksin metom ahahahaKesene bereket benim için 7 TL fazla atma şansın var mı kesinti oluyor da
Senin gibi adamın arabası varsa wasil kendini gebersin sinanımAraba suruyordum hggf surekli yeni musait oldum hgg
Skandal skandel skandellMülayim dostumuzdan hiç ödül alamasık o bizden aldı ondan sonra forım hayatı boyunca bizi kaale almadı
Adam ya 😎🤣🤣🤣Paratim veya iban yaz o halde @ şu garibim @sinansrml63 ye de 250 verelim
Abimin arabasi la 😃😃Senin gibi adamın arabası varsa wasil kendini gebersin sinanım
OkOnu benimle görüşeceksin metom ahahaha
Şaşırmadım zaten bi an dedim sinan heralde rol ödülleriyle araba aldı felan kalbime iniyorduAbimin arabasi la 😃😃
Duygulandim 🥺Paratim veya iban yaz o halde @ şu garibim @sinansrml63 ye de 250 verelim
Valla şimdi ben gözümün gördüğü herseyi söylerim dost ben mulayim in daha kimseye yanlış yaptığını görmedim sahsenMülayim dostumuzdan hiç ödül alamasık o bizden aldı ondan sonra forım hayatı boyunca bizi kaale almadı
Tebrikler dost kazandık mıTamam liste bu buraya @fearjr1992 ve @SüperMario yu de ekliyorum özel olarak. 6 kişi 500
@fearjr1992 dağıtır mısın
Sinana garip diyorlar sinanın oturduğu evde kimse oturamaz sinanın bindiği arabaya kimse binemezParatim veya iban yaz o halde @ şu garibim @sinansrml63 ye de 250 verelim
Ben bu forumda birinden 1 defa ödül aldiysam 5 defa geri dönmüşümdur senin yanlışın. Ödül alacam ve unutacam ben öylemi Asla öyle birşey olmaz aldığımı inkar edemem hatırlamıyorum ama geri dönmeme gibi bir huyum olmazMülayim dostumuzdan hiç ödül alamasık o bizden aldı ondan sonra forım hayatı boyunca bizi kaale almadı
Ula makaradayız konuda mülayim adı gibi mülayimdirValla şimdi ben gözümün gördüğü herseyi söylerim dost ben mulayim in daha kimseye yanlış yaptığını görmedim sahsen
Valla bende yalan yok yalanı da sevmem ama sayfam belli roll açanlar belli o isimleri son 1 ayda her gün forumdaydım hiç görmedim roll açtığınıArkadaşlar adam sürekli rol acan adamlara odul atıyor listede olmayan arkadas ya gec gelmiştir veya sürekli etkinlik acmamistir
Teşekkür ederim abi kesene bereketTamam liste bu buraya @fearjr1992 ve @SüperMario yu de ekliyorum özel olarak. 6 kişi 500
@fearjr1992 dağıtır mısın
Ne bileyim kanka sen ole diyince şaşırdım valla sen bu adama bir versen 5 olarak sana geri geliyor zatenUla makaradayız konuda mülayim adı gibi mülayimdir
Dost çekiliş konusuydu da ztn makarasına döndürdük bu kadar ciddi olma sal makaradayız konudaBen bu forumda birinden 1 defa ödül aldiysam 5 defa geri dönmüşümdur senin yanlışın. Ödül alacam ve unutacam ben öylemi Asla öyle birşey olmaz
Evim yok ya koydeyim ya abimin yaninda sehirde ya da gurbette benim şehrim de yok dost 😃Sinana garip diyorlar sinanın oturduğu evde kimse oturamaz sinanın bindiği arabaya kimse binemez