- 20,457
- 12,401
- 113
Sen vp den at iban kardeşim 🤣🤣Teşekkür ederim abi kesene bereket
Sen vp den at iban kardeşim 🤣🤣Teşekkür ederim abi kesene bereket
Ben yokum vaybeTamam liste bu buraya @fearjr1992 ve @SüperMario yu de ekliyorum özel olarak. 6 kişi 500
@fearjr1992 dağıtır mısın
Ben rol takip eden biri değilim öyle fazla o yüzden o raddeye gelemeyizNe bileyim kanka sen ole diyince şaşırdım valla sen bu adama bir versen 5 olarak sana geri geliyor zaten
Makara oldugunu anladim skandall dedim ciddoye mi aldilar seni 😃Dost çekiliş konusuydu da ztn makarasına döndürdük bu kadar ciddi olma sal makaradayız konuda
Bende aynı delikanlılığı aynı adamlığı kardeşim erhanımdan bekliyorumNe bileyim kanka sen ole diyince şaşırdım valla sen bu adama bir versen 5 olarak sana geri geliyor zaten
Vatanın varmı bak bunda yalan söyleme wasil konuya dahil olur yoksaEvim yok ya koydeyim ya abimin yaninda sehirde ya da gurbette benim şehrim de yok dost 😃
Eskiden loserde takılırdım bende ee ordan da hayır gelmeyince mecbur rol aciyoruz rol takip ediyoruz vakit geçsin diyeBen rol takip eden biri değilim öyle fazla o yüzden o raddeye gelemeyiz
Muroya noldu kayıp@Kurtaran sende bir zahmet vp den at iban
Napalım saat 7 olmıyor bi türlü az vakit öldürdük bak 25dk geçmiş konuya girelüMakara oldugunu anladim skandall dedim ciddoye mi aldilar seni 😃
Cok sukur vatanimiz var 🙏Vatanın varmı bak bunda yalan söyleme wasil konuya dahil olur yoksa
Yorum yapmıyorum kanka 🤣🤣🤣🤣Muroya noldu kayıp
Neresi saçma bilader örnek vereyim hemen ben çok yiyici adam gördüm parası olup foruma tirmeyip parası olmayınca rollerde cirit atan elemanlara ödül vermemek ayrı bi zevk meselesidir bence herkes böyle yapmalı.Gercekten roll acan adamlara odul dagitiliyosa ne sacma bu forumda roll acmayip sikintida olan adam yok mu bi umit takip ediyo belki kendine cikar destek veriyo. Kuraliniz cok sacma geldi bu kadar dar fikirli olmayin
Erhandan keske olsa da dağıtsa emin ol ben dagitinca daha mutlu olurumBende aynı delikanlılığı aynı adamlığı kardeşim erhanımdan bekliyorum
Orasi da biraz sıkınti bos verMuroya noldu kayıp
Oha odamı oldu la burda neler olmuş akşam çekirdek alayım bi konu açında dinleyek@Yapabilirim bu sahis mi milletn dağıtım parası alıp kacti demi kanka
Çalışsın is yapsin forum gecinme kapisi degilGercekten roll acan adamlara odul dagitiliyosa ne sacma bu forumda roll acmayip sikintida olan adam yok mu bi umit takip ediyo belki kendine cikar destek veriyo. Kuraliniz cok sacma geldi bu kadar dar fikirli olmayin
Ya kimseye birsey demek istemiyorum ama çok zorluyorlar artik kankaOha odamı oldu la burda neler olmuş akşam çekirdek alayım bi konu açında dinleyek
Ben zaman buluyorum örneğin işten ama içimden gelmiyor şimdi takip edicen örnek 3-4 adım 3 adım gelcek son adımda patlıcak eyvah eyvahEskiden loserde takılırdım bende ee ordan da hayır gelmeyince mecbur rol aciyoruz rol takip ediyoruz vakit geçsin diye