Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef 3 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Birader forum kimsenin geçim kaynağı değil. Bu zihniyette olan insanlar yok mu var ama kuruluş ve işleyiş düzeni bu değil. İhtiyacı olanlar ihtiyaçlarını başka yerden karşılamakta mükellef. Günlük rol takip edip kişisel ihtiyaçlarımı ordan karşılarım nasılsa düşüncesine sahip olan biri bunu alışkanlık haline getirebilir. Burada genelde insanlar birbirine bu paraları Uğur getirsin diye şans parası olarak atıyor. Belki o da başkasına uğur getirir diye. Paraların asıl atılış amacı bu. Ekstrem durumlar harici yine de ödül dağıtan kişiye ekstra rica edilip o an başka şekilde kullanmak üzere izin istenilebilir. Zaten o da rol açan biriyse bunu sonrasında fazlasıyla telafi edecektir. Ama böyle olduğuna inanılan kişi için sadece bu durum geçerlidir. Yoksa her rolden aldığını cebe atıp kendisi de ayrıca kendi parası ile rol açmayanlar için bu kural geçerli değildir.
O zaman hicbiriniz adinizi 1000 kere yazip para istemeyin. Sanki bitek benim paraya ihtiyacim var. Hepinizin var iste goruyoruz. Siz kendi aranizda bu para donsun istiyosunuz. Ben de baskalari da yesin diyorum. Bunu anlamak cok zor degil bence. Gecim kaynagi da demedim ilk defa diyorum parasiz kaldim ve roll takip ediyorum sansa cekilis olur da bana da cikabilir diye ama mafya gibi bi duzen var 4 5 kisi kendi arasinda bölüşüyor gordugum bu. Buna itiraz ettim

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Kendi parası ile bir şeyler yapmaya çalışmayan şans parası talep etmesin gereksiz demiş kısacası tamamen köküne kadar haklı kankam 🎯
Doğru demiş burdaki düzen bundan ibaret ama bak biz dağıttık üstünden geçti selam veren olmadı aslında dağıtmakta boş işte neyse

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,815
6,562
113
O zaman hicbiriniz adinizi 1000 kere yazip para istemeyin. Sanki bitek benim paraya ihtiyacim var. Hepinizin var iste goruyoruz. Siz kendi aranizda bu para donsun istiyosunuz. Ben de baskalari da yesin diyorum. Bunu anlamak cok zor degil bence. Gecim kaynagi da demedim ilk defa diyorum parasiz kaldim ve roll takip ediyorum sansa cekilis olur da bana da cikabilir diye ama mafya gibi bi duzen var 4 5 kisi kendi arasinda bölüşüyor gordugum bu. Buna itiraz ettim
Birader ben genel konuştum. Senin üzerine alınacağın bir durum yok. Zaten konuyu ben açmış olsaydım benden rica etsen ben kabul ederdim. Benlik bir sorun yok yani. Bol şans.

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Kardeşim sen neyi uzatıyorsun beğenmiyorsan çık git sanane milletin kuralından adamın kendi parası kendi zevki isteği şekil dağıtır o farklı bu farklı dağıtır kimseyi ilgilendirmez en güzeli aslında bu.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,583
12,430
113
Brocan roll hikaye Enes Kemal ve 2 kişi daha var ihtiyacı olunca özelden yazar varsa atarım lazım ise isterim onlar da atar bu iş belli kişiler değil de vefa gibi anlayabildin mi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...