- 43,203
- 11,998
- 113
Bu ne
Bu ne
yok kanka takiliyorum ekmek soğana devamAfiyet olsun Sen Zenginsin sanırım burası fakir sofrası
Şu mandalima kabuğunu atın çöpeNe yedim lo dün 1k kazandık 750 rolling için dağıttık
Tamam liste bu buraya @fearjr1992 ve @SüperMario yu de ekliyorum özel olarak. 6 kişi 500
Erhan bıkmadı bıkmadı büyük hırs yaptı çalışsa bide maaşı olsa var ya her ay maaş gitti muhabbeti olacak 🤣🤣Erhan kendini sevecek parasızlıktan
Rolling yapıyoruz kendimiz mi yiyoruzGolcumetinin yedigi para yetmedi miaz degisik insanlara dagitin
Ne bileyim ne zaman gorsem golcumetin yaziiyo yemesende yedin gibi geliyo artikNe yedim lo dün 1k kazandık 750 rolling için dağıttık
Bilader geçin şöyle benim olduğum konuda kimse birini seçemez ben varkenSen seç en iyisi😀
Bana da 100 tlTamam liste bu buraya @fearjr1992 ve @SüperMario yu de ekliyorum özel olarak. 6 kişi 500
@fearjr1992 dağıtır mısın
Hallederim Enes’imTamam liste bu buraya @fearjr1992 ve @SüperMario yu de ekliyorum özel olarak. 6 kişi 500
Lan bişey yok bi makarasına liste yazalım dedik herkes zıplayıp dıruyo alım sizin olsun para aman hacım allaha yakın bana uzak 😅😅
Tmm abii saygılar sevgilerBilader geçin şöyle benim olduğum konuda kimse birini seçemez ben varken
Kesene bereket benim için 7 TL fazla atma şansın var mı kesinti oluyor daTamam liste bu buraya @fearjr1992 ve @SüperMario yu deke ekliyorum özel olarak. 6 kişi 500
Sonra burda gelip benim maaşımı verin der felan o sinirle bende gider wasili tokatlarımErhan bıkmadı bıkmadı büyük hırs yaptı çalışsa bide maaşı olsa var ya her ay maaş gitti muhabbeti olacak 🤣🤣
Giremedik hic birineLan bişey yok bi makarasına liste yazalım dedik herkes zıplayıp dıruyo alım sizin olsun para aman hacım allaha yakın bana uzak 😅😅
Seni konuda bastan sona aradım 1 adımdan sonra görmedim puahaBana da 100 tl
Araba suruyordum hggf surekli yeni musait oldum hggSeni konuda bastan sona aradım 1 adımdan sonra görmedim puaha
Mülayim dostumuzdan hiç ödül alamasık o bizden aldı ondan sonra forım hayatı boyunca bizi kaale almadıTmm abii saygılar sevgiler
Paratim veya iban yaz o halde @ şu garibim @sinansrml63 ye de 250 verelimHallederim Enes’im