- 26,950
- 16,208
- 113
Hahashsjjd@Mülayim6060 kım geldı bak dal sıgara
Hahashsjjd@Mülayim6060 kım geldı bak dal sıgara
Sağlık olsun artık yapacak birşey yokEvet @JayJayOkocha @Calypso13 ama insallah dagitim iptal
1,40 a basıp çekip dağıtırız dimi ksksjahahsdhf@Mülayim6060 ver 4k yi ben roll acayim senden ciksin ben yeni konuda ugrasayim 15 kisi 400 duser belki yff
Sigara paran mı bitti ErhanSimdi 2 adam eksik yazıldı da zaten mulayim 2 adami da gorurdu de neden kızdı ki valla anlamadim ben
Mulayımı yedırmeyızMetin odul alamayinca dagitimi iptal ettirdi. Yine istediginialdi lanet olsun
Dm den yazanlar olmuştur belki dostSimdi 2 adam eksik yazıldı da zaten mulayim 2 adami da gorurdu de neden kızdı ki valla anlamadim ben
Konu içi liste yapılmaz kafanıza sokun artık listeyi biri yapar mülayim mi paranın sahibi mülayime söylenir mülayim da konuya listeyi belirledik özelden ulaşılacak yazar konu kaparListeye laf edilmeseydi birsey demezdi de listeye laf edildi eniste adamda hakli kaybetmesine ragmen dagiticakti
Dost yani anlamdım roll sahibi sana ne derse onu yaptın ve liste gayret iyiydi niye böyle oldu anlamadım@Mülayim6060 ver 4k yi ben roll acayim senden ciksin ben yeni konuda ugrasayim 15 kisi 400 duser belki yff
Kesinlikle o yüzden dağıtım iptal oldu iyide oldu.Dm den yazanlar olmuştur belki dost
Benim karton karton sigaram var kardes sen hiç tasalanma o konudaSigara paran mı bitti Erhan
Biz ettik zaten horozcu senden alırız diye@Enişte kendinden neden feragat etmiyorsun
Lan tavukcu o kadar para kazandin niyr milletr kiyak yapmadin esek herifSigara paran mı bitti Erhan
Metin yine karıştırdın ortalığı 56 metinMulayımı yedırmeyız
Sigara zararlı kanser yapar knk sigarayı bırak bence dostBenim karton karton sigaram var kardes sen hiç tasalanma o konuda
Herşeye itiraz ediliyor. Edilmekte de haklılık payı var. Aylık 30 günün 20 günü dağıtım yapıyor adam. Bir süre sonra bu kadar kargaşayı kaldıramıyorSimdi 2 adam eksik yazıldı da zaten mulayim 2 adami da gorurdu de neden kızdı ki valla anlamadim ben
Ölümüz de sigara dan olsun be dost ne olacakSigara zararlı kanser yapar knk sigarayı bırak bence dost
Dost mülayim yapmadı maaşınla sen yap dağıtımıSigara zararlı kanser yapar knk sigarayı bırak bence dost