Buda won inşallahLimit bu kadar. Gelirse kasa 29 olur
Buda won inşallahLimit bu kadar. Gelirse kasa 29 olur
Hahaha konuya baksana iğne atsan yere düşmezTerket konuyu hemen puaha
Bol sansLimit bu kadar. Gelirse kasa 29 olur
Bol şanslar vicenza 2. Çeyrek nereden çevirdi 3. Çeyrek coşabilirLimit bu kadar. Gelirse kasa 29 olur
Sen masa tenisi oyna kısa yoldan ya yatarsın ya çıkarsınYaşa mülayim senin gibi dostlara ihtiyacım var yüzüme konuşacak
Bol sansLimit bu kadar. Gelirse kasa 29 olur
Bizde sıraya girdik valla ekmek bu ara aslanın azinda puabaHahaha konuya baksana iğne atsan yere düşmez![]()
Aç kalmak mantıklı olan gibi gaddar nerede goremedimBizde sıraya girdik valla ekmek bu ara aslanın azinda puaba
Mülayim parayı vurcam sen rahat ol 100 liraya 4-5 milyon alıcam çok az kaldıSen masa tenisi oyna kısa yoldan ya yatarsın ya çıkarsın
Bı masa tenisi bı de buz hokeyi kısa yoldan. Yazı tura misali awkSen masa tenisi oyna kısa yoldan ya yatarsın ya çıkarsın
Valla haberim yok bende 2 gün forumda yoktum dun girdim tekrarAç kalmak mantıklı olan gibi gaddar nerede goremedim
Gönlüne göre versin enişde 😀Mülayim parayı vurcam sen rahat ol 100 liraya 4-5 milyon alıcam çok az kaldı
2 gün sağlam çevirdik tabii bitince geldikValla haberim yok bende 2 gün forumda yoktum dun girdim tekrar
yine kime sövdğn knka banmınyedinValla haberim yok bende 2 gün forumda yoktum dun girdim tekrar
İnce analiz severiz puahaKlasik İtalya basketi ilk çeyrek iyi sayı çıkar ikinci çeyrek üçüncü çeyrek çöp son çeyrek yine sayı çıkar
Aminn dost mülayimin inanması lazım onu inandırırsak bu iş tamamGönlüne göre versin enişde 😀