- 28,075
- 27,291
- 113
Suç sende kanka her onune gelen adamlan para alıp verme işine girme artik forum eski forum degilOrtada kansız …… çok biliyorsun,
Suç sende kanka her onune gelen adamlan para alıp verme işine girme artik forum eski forum degilOrtada kansız …… çok biliyorsun,
Everymatrix de oran kısıtlaması yok. Neden olmasın Enişte 6000 oran 100 misli temiz600 oran bildim de 100 tl basmıştık bi boka yaramadı bize 6000 oran lazım
Enişde 600 oran bilen 60000 oranda yapar 😀600 oran bildim de 100 tl basmıştık bi boka yaramadı bize 6000 oran lazım
Erhan borcunu öde kardeşim kaç sene oldu ayıpSuç sende kanka her onune gelen adamlan para alıp verme işine girme artik forum eski forum degil
Ben yasal oynuyorum zaten onu illegal oynasam muhtemelen 2 katı verirdiEverymatrix de oran kısıtlaması yok. Neden olmasın Enişte 6000 oran 100 misli temiz
Adam durduk yere sallıyor anlamadım burda kardeşçe arkadaşça fikrimizi söylüyoruzSen ban konusunda beni geçtin kanka 2 günde bir artik ban yiyorsun nedir bu öfke anlamadim puaha
Kalabalik millet kaciyom 😃Sinan liste nerde liste puaha
TmBen yasal oynuyorum zaten onu illegal oynasam muhtemelen 2 katı verirdi
Ben bir kere 1000 bulmuştumEnişde 600 oran bilen 60000 oranda yapar 😀
Ben bunu sana yazmadım ki neden üstüne alındın simid ben bu mesajı fearj e yazdımAdam durduk yere sallıyor anlamadım burda kardeşçe arkadaşça fikrimizi söylüyoruz
Benide yazar mısın okur yazarımKalabalik millet kaciyom 😃
Sonuç ne olduBen bir kere 1000 bulmuştum![]()
Çocuk musun kardeşim
Reis dur hele başlasın 😀
Ben onun için söyledim onaBen bunu sana yazmadım ki neden üstüne alındın simid ben bu mesajı fearj e yazdım