Bak sana tek tek anlatıyorum dostum.
Birincisi kendi cebinden rolling acmiyorsan, tabi ki kendisini riske atıp buradaki arkadaşını düşünen adam senden 1-2 adım önde olur. Burada rolling açan insanlar durumu ultra iyi değil, mesela benim az önce de söyledim 150 o üstü borcum var ama kazandığım zaman buradaki dostları da görüyorum çoğunlukla. Geçen gün sana da ödül attım, ama bak bugün dara düştüm yine yazdığım kisiiler Erhan oldu Kemal oldu Oğuz abi oldu ve diğer dostlar oldu. Sen elini cebine atmiyorsan roll sahibi de istediğine verir parayı. Kazandığın zaman gelip burada bizle mi paylasacaksin peki? Ulan vurucu bana ödül atmıştı onu göreyim mi diyeceksin? Hayır. O zaman böyle boş taleplerde bulunma bu bir. İkincisi de hayvan hakları falan geç onu sen, Türkiye'de hergun açlıktan ölen insanlar var tedaviye ulaşamayan binlerce insan var. Sokakta hayvan beslemek hayvanlara zarar veriyor şunu bir ogrenemediniz. Şuursuzca çoğaldı hayvanlar sizin yuzunuzden kötü şartlarda yasiiyorrlar. Bir diğeri de kazanan kişinin rol açtırma sebebi şu en azından atamadığı diğer arkadaşlara da faydasi olsun istiyor. Bak Kemal az önce bana para attı roll aç falan demedi ben gittim yine rol açtım niye? 3 kuruş kazanırsam 1-2 dosta ulasirim diye. Sen napicaksin o parayı alıp 100 liraya mama alıp kalanı slotta ezip yine rol kovalicaksin. O yuzden boş yapmayı artık keesin lütfen