Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2000 Hedef 4 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,149
21,575
113
Sokaktaki kedinin köpegin cok umurunda degildir senin aldıgın mamanın nerden geldigi sadece karnını doyurmak istiyo hayvan
Allah rızkını vermediği hiç bir mahlukatı yaratmaz Allah herkesin rızkına kefildir dost o yuzden bizim Rabbımiz çok cömerttir emin ol herkes önünde olanı yer

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,296
1,400
113
Çok biliyon sen. Alt oynarak kazandığım paralarla forumda kaç tane insana faydamız dokundu.En yüklü miktarları alt oynayarak kazandim ben hangi yüz binler. Herkes bildiğini oynasın çok bilmişliği bırak
Bak işte fetiş olayı gerçek ben alt oynama demiyorum ki sen alt işine sarıyorsun bazen göz göre göre kaybediyorsun kuponu görür görmez yatacağını biliyorum 14.5 alt nedir abi kadın basketbol olsa neyse ilk iki çeyrek alt bitmiş zaten ne istiyorsun bunlarda insan kolu var illaki atarlar

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Allah rızkını vermediği hiç bir mahlukatı yaratmaz Allah herkesin rızkına kefildir dost o yuzden bizim Rabbımiz çok cömerttir emin ol herkes önünde olanı yer
E sensin işte o hayvanın rıskı hiçmi acıp kuran okumadınız sen yazın 50 derece sıcakta kapının önüne bi kap su koymazsan nerden olucak o hayvanın rıskı insandır ii olan herşeyin rıskı onun rıskı senin sınavındır insanın bu dünyadaki sımavıdır o

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,085
5,843
113
Bak sana tek tek anlatıyorum dostum.
Birincisi kendi cebinden rolling acmiyorsan, tabi ki kendisini riske atıp buradaki arkadaşını düşünen adam senden 1-2 adım önde olur. Burada rolling açan insanlar durumu ultra iyi değil, mesela benim az önce de söyledim 150 o üstü borcum var ama kazandığım zaman buradaki dostları da görüyorum çoğunlukla. Geçen gün sana da ödül attım, ama bak bugün dara düştüm yine yazdığım kisiiler Erhan oldu Kemal oldu Oğuz abi oldu ve diğer dostlar oldu. Sen elini cebine atmiyorsan roll sahibi de istediğine verir parayı. Kazandığın zaman gelip burada bizle mi paylasacaksin peki? Ulan vurucu bana ödül atmıştı onu göreyim mi diyeceksin? Hayır. O zaman böyle boş taleplerde bulunma bu bir. İkincisi de hayvan hakları falan geç onu sen, Türkiye'de hergun açlıktan ölen insanlar var tedaviye ulaşamayan binlerce insan var. Sokakta hayvan beslemek hayvanlara zarar veriyor şunu bir ogrenemediniz. Şuursuzca çoğaldı hayvanlar sizin yuzunuzden kötü şartlarda yasiiyorrlar. Bir diğeri de kazanan kişinin rol açtırma sebebi şu en azından atamadığı diğer arkadaşlara da faydasi olsun istiyor. Bak Kemal az önce bana para attı roll aç falan demedi ben gittim yine rol açtım niye? 3 kuruş kazanırsam 1-2 dosta ulasirim diye. Sen napicaksin o parayı alıp 100 liraya mama alıp kalanı slotta ezip yine rol kovalicaksin. O yuzden boş yapmayı artık keesin lütfen
Beni deli ettiniz aw yeter artık

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,576
21,566
113
E sensin işte o hayvanın rıskı hiçmi acıp kuran okumadınız sen yazın 50 derece sıcakta kapının önüne bi kap su koymazsan nerden olucak o hayvanın rıskı insandır ii olan herşeyin rıskı onun rıskı senin sınavındır insanın bu dünyadaki sımavıdır o
Kardesım valla yeter tamam sabah kap koycam kapıya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...