Ben cikarttim da mulayim ozele attim burda cok laf geliyor sonra227.ci sayfada ilk adım başlıyor..illa benmi el atayım..üç kupinuda takip edeni çıkartmak zor değil yaw..bı kağıt kalem alırsın üç kupnda olan isimlerde ortaya cikar
Ben cikarttim da mulayim ozele attim burda cok laf geliyor sonra227.ci sayfada ilk adım başlıyor..illa benmi el atayım..üç kupinuda takip edeni çıkartmak zor değil yaw..bı kağıt kalem alırsın üç kupnda olan isimlerde ortaya cikar
Ben paylaştım listeyi bir allahın kulu laf etmedi hocam sallaBen cikarttim da mulayim ozele attim burda cok laf geliyor sonra
Ne gerek var mülayim i takip et paradan şapka yapMK afrodit basketbol ilk çeyrek 32 orana 42.5 üst ve 1 basıyordum seçenekler kapandı
Eline sağlık,,iyi yapmışsın,,Ben cikarttim da mulayim ozele attim burda cok laf geliyor sonra
Reisim kesene bereket fakat paparam payfixim kapalı benimŞimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
Zeisy her takip edene ödül gönderme lüksüm yok ilk adımdan itibaren olanlar bunlar bu arkadaşlar marley e papara atsın
Ne gerek var mülayim i takip et paradan şapka yap
Ruhumu unutmuşsun gardasim yaŞimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
Zeisy her takip edene ödül gönderme lüksüm yok ilk adımdan itibaren olanlar bunlar bu arkadaşlar marley e papara atsın
Hocam geçen rolde de ben takip ettim neyse dedim ama yine ben takip ettim beni almamışsınŞimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
@Mülayim6060Hocam geçen rolde de ben takip ettim neyse dedim ama yine ben takip ettim beni almamışsın
Eline sağlıkDünden beri 8 kez dağıtım yaptim yapmaya da devam ediyorum kazandığim sürece devam
İlkadımdan beri,,krall gene piyango bize vurdu,,anlamıyorum kıŞimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
Bu liste deliler dm atın dostlarŞimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
İlk adımdan beri bende varım beni yine almadınız az öncede böyle oldu bir ayıbımız olduysa bilelim hocam @Mülayim6060Şimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
Anlamıyorum vallahi anlamıyorumİlkadımdan beri,,krall gene piyango bize vurdu,,anlamıyorum kı
Kesene bereket dostŞimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan