- 12,365
- 20,463
- 113
Helal dksinda cikarmissin@Mülayim6060 bugün ki ilk macindan beri takip edenler
Sahgec
Hakan
Vurucu
Mamoste
Gmetin
Titan
Ben 2.macta geldim listeye almadim kendimi listen bu
Helal dksinda cikarmissin@Mülayim6060 bugün ki ilk macindan beri takip edenler
Sahgec
Hakan
Vurucu
Mamoste
Gmetin
Titan
Mulayim ben liste cikarttim sana etikeltledimHerkeze yetişme şansımız yok aşırı mesaj geliyor en çok takip eden 5 kişi ye 200 atalim 1?2 dosta da ben rol actircam. En çok takip eden 5 kişi kim
Geliceginden emindim listeyi hazirladim beklemeyimln diyeHelal dksinda cikarmissin
Kesene bereket kral,,geldiye Kuponlar,,gerisi boşşHerkeze yetişme şansımız yok aşırı mesaj geliyor en çok takip eden 5 kişi ye 200 atalim 1?2 dosta da ben rol actircam. En çok takip eden 5 kişi kim
Bombacı mülayim mucizeleri sever DİYELİM mi 😂
Sizin gibi totemci iki kişi daha olsun şu forumda kimsenin kuponu yatmaz helal olsun ne diyeyimDost gerçekten acayip bir şey oldu iyi oldu ama 😂
Tebrikler kesene bereket şimdidenHerkeze yetişme şansımız yok aşırı mesaj geliyor en çok takip eden 5 kişi ye 200 atalim 1?2 dosta da ben rol actircam. En çok takip eden 5 kişi kim
Tebrikler dost bol kazançlar dilerimHerkeze yetişme şansımız yok aşırı mesaj geliyor en çok takip eden 5 kişi ye 200 atalim 1?2 dosta da ben rol actircam. En çok takip eden 5 kişi kim
Her nekadar çok yazmasam da balkondan takip deyim dostHerkeze yetişme şansımız yok aşırı mesaj geliyor en çok takip eden 5 kişi ye 200 atalim 1?2 dosta da ben rol actircam. En çok takip eden 5 kişi kim
Biz öldükmü dost,,@Mülayim6060 bugün ki ilk macindan beri takip edenler
Sahgec
Hakan
Vurucu
Mamoste
Gmetin
Titan
Cansın, Varol dostum 🤗🙏Sizin gibi totemci iki kişi daha olsun şu forumda kimsenin kuponu yatmaz helal olsun ne diyeyim
Tamam bu listede @Mamoste hariç ulaşalım mamoste ye ben ulaşırımHelal dksinda cikarmissin
6 kişi varmış kardeş kimse dışarda kalmasınHerkeze yetişme şansımız yok aşırı mesaj geliyor en çok takip eden 5 kişi ye 200 atalim 1?2 dosta da ben rol actircam. En çok takip eden 5 kişi kim
Ilk macta takibini gormedim bugunun ilk macinda bak kendimi de yazmadim oraya ilk macta yokum diyeBiz öldükmü dost,,
Sana kim verdiki bu görevi,,kafana göre liste bilmem ne yapıyorsun dost,,Ilk macta takibini gormedim bugunun ilk macinda bak kendimi de yazmadim oraya ilk macta yokum diye
Dm Yazalım sanaTamam bu listede @Mamoste hariç ulaşalım mamoste ye ben ulaşırım
Eyvallah kral,,,Tamam bu listede @Mamoste hariç ulaşalım mamoste ye ben ulaşırım
Yaaaa,,neyseee,,@TitanEnsaladus listeye itiraziniz varmi gormedim birisi varmi
@SaHgEc Ayni sekilde
Gormedigim birisi varmi ilk mactam beri burdaydiniz