Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,145
19,935
113
Bu kadar yeterli arkadaşlar takip edene de dostlara da baya güzellik yaptım rolling konusu bitti. 100 tl den başlayıp 100 k civarı kazanç 5 kez dağıtım yaptım bu konuda ekstra dağıtımlar da yaptım para kalmadi yeter 😄
Kesene bereket sağol kardo

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,666
12,502
113
Bu kadar yeterli arkadaşlar takip edene de dostlara da baya güzellik yaptım rolling konusu bitti. 100 tl den başlayıp 100 k civarı kazanç 5 kez dağıtım yaptım bu konuda ekstra dağıtımlar da yaptım para kalmadi yeter 😄
Bi bana gelmedin neyde kesene bereket hayırlı akşamlar dost

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,002
2,826
113
Özelden yazan da o kdr çok kişi varki artık gözlerim kaldırmıyor mesajlara bakmıyorum yapacağım guzellikleri yaptım daha ne yapayım ben🤷
Enazından şunun gibi yatmadın dakika 52 1 korner kalmıştı 46 dakika gelmedi beni bitirdi yarın bir ton ödeme var sende ki şans olsaydı keşke bendede

Ekli dosyalar

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,952
37,867
113
Zamanında yapılan desteklerin hatrina bir sigarada bana alabilirsin dost istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...