- 14,960
- 2,405
- 113
Bekliyoruz reis
Bekliyoruz reis
Yolla gelsin bombacı
Bombalamaya devam miDevam edecem evet
Dünki şansı beklemiyorum ama yine de birşeyler yapmamiz lazim😊Bombalamaya devam mi![]()
ne oynamışın diye baktım allahın belası indiana fever seni de patlatmış dün ilk yarı tek çeyrekte attığı sayıyı ikinci yarı atamadılarTüm kasa bu maça gidecek 16 bin toplam da
Bol şanslarDünki şansı beklemiyorum ama yine de birşeyler yapmamiz lazim😊
O kdr da olacaktı 19 maç üst üste wonladik o 20 İnci maçtı bi yerde patlayacaktine oynamışın diye baktım allahın belası indiana fever seni de patlatmış dün ilk yarı tek çeyrekte attığı sayıyı ikinci yarı atamadılar
Bol şanslar mülayimDünki şansı beklemiyorum ama yine de birşeyler yapmamiz lazim😊
ben böyle birşeyi ilk defa görüyorum dost, ne kendimde ne de başkasında 19 maç üst üste bilmekO kdr da olacaktı 19 maç üst üste wonladik o 20 İnci maçtı bi yerde patlayacakti
Ben bi ara 90 TL yi 154k yapmıştım arka arkaya olmasa da çoğu gelmiştiben böyle birşeyi ilk defa görüyorum dost, ne kendimde ne de başkasında 19 maç üst üste bilmekacayip birşey yaşamışsın dün gerçekten tebrikler
12.13 maç yapmıştim daha önce ama 19 maç üst üste bende şaşırdım kendime. Tabi sonuç olarak patladik bi yerde. Patladigim an da bıraktım zaten😄ben böyle birşeyi ilk defa görüyorum dost, ne kendimde ne de başkasında 19 maç üst üste bilmekacayip birşey yaşamışsın dün gerçekten tebrikler
Edecem de bülten kısıtlı bakıyorumDevam edicen mi reis
senin ihtiyacın vardı dost, eğer biraz olsun derdine çare olduysa ne güzel. yine de temkinli gitmekte fayda var, umarım bugün de güzel geçer.12.13 maç yapmıştim daha önce ama 19 maç üst üste bende şaşırdım kendime. Tabi sonuç olarak patladik bi yerde. Patladigim an da bıraktım zaten😄
Ben senin kupolara oynayacamtim işlerim vardı oynayamadım12.13 maç yapmıştim daha önce ama 19 maç üst üste bende şaşırdım kendime. Tabi sonuç olarak patladik bi yerde. Patladigim an da bıraktım zaten😄
Dünki şans varken batiramazdin da bugün birşey diyemem.🤷Ben senin kupolara oynayacamtim işlerim vardı oynayamadım
Oynasam senide batirirdim dost şansın varmış oynayamadım
Sadece basket mi bakiyonDünki şans varken batiramazdin da bugün birşey diyemem.🤷