- 17,800
- 13,607
- 113
Gelmesin bence,,kayıp gormeden bbugunu bitir...19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Gelmesin bence,,kayıp gormeden bbugunu bitir...19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Bol sans19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Aslan gardasim19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Bir geldin pir geldi. Abi heryerdesin hiç yaşını gostermiyon yetişemiyorum hızınaSaygılar dost
Maşallah devamBu arada bende harbi birşey var 9 maçlı kombine basket yaptim 8 i geldi son maça kaldı 😮 ve 65 bin tl veriyor
Buda güzel fikirGelmesin bence,,kayıp gormeden bbugunu bitir...
Çok güzel rakamlar..umarım o maçta gelirBu arada bende harbi birşey var 9 maçlı kombine basket yaptim 8 i geldi son maça kaldı 😮 ve 65 bin tl veriyor
Gönder gelsin dost19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Reisim genel olarak dedim yalan atiyosam Kurban olduğum Allah'ım sabaha cikarmasn beni evde erzak yok diye hanımla çocuk annesine gittiler bende engelliyim diye kimse iş vermiyo çaresiz kaldım çekilişe benide dahil edermi diye rica ettim arkadasaEkmek mi sigara mı ?
Yok be dost yaşlandık biz öyle dostlar toplanmış selam verelim dedikBir geldin pir geldi. Abi heryerdesin hiç yaşını gostermiyon yetişemiyorum hızına![]()
Engelin neReisim genel olarak dedim yalan atiyosam Kurban olduğum Allah'ım sabaha cikarmasn beni evde erzak yok diye hanımla çocuk annesine gittiler bende engelliyim diye kimse iş vermiyo çaresiz kaldım çekilişe benide dahil edermi diye rica ettim arkadasa
Zirveye doğru reis maşallahBu arada bende harbi birşey var 9 maçlı kombine basket yaptim 8 i geldi son maça kaldı 😮 ve 65 bin tl veriyor
Saygılar dostMaşallah devam
Biliyorum abi takılıyorum sanaYok be dost yaşlandık biz öyle dostlar toplanmış selam verelim dedik
@Beşiktaş yaşlı şuan yoksa ana sayfa onun sponsorluğu ile dolardı 😅Bir geldin pir geldi. Abi heryerdesin hiç yaşını gostermiyon yetişemiyorum hızına![]()
Pskiyatri reis hangi işe başvursam yok raporun var yok askerliğin çürük diye sorun cikiyoEngelin ne
Allah yardımcın olsun dostReisim genel olarak dedim yalan atiyosam Kurban olduğum Allah'ım sabaha cikarmasn beni evde erzak yok diye hanımla çocuk annesine gittiler bende engelliyim diye kimse iş vermiyo çaresiz kaldım çekilişe benide dahil edermi diye rica ettim arkadasa
Mesela yaniBu arada bende harbi birşey var 9 maçlı kombine basket yaptim 8 i geldi son maça kaldı 😮 ve 65 bin tl veriyor