- 2,344
- 1,682
- 113
Şans da olacak biraz işte 3:35 kala italyanlar 1 sayı atmadı ordan sonra nasıl güzel devam ediyor @Mülayim6060
Diğer gelen 3:35 da sayı olamaması lazımdı o mucizeydiBu 2 oldu 0.5 le geldi 😍
Tebrikler de dost tadında bırak istersen güzel kasa buVay anasını sayın seyirciler bu da geldi 😅
2dir 0.5 le geliyor valla helal olsunVay anasını sayın seyirciler bu da geldi 😅
Son adımı da bil bize de bi rol yaptır be kankam 6/6 takip ettim bugün 🥲Vay anasını sayın seyirciler bu da geldi 😅
Nasıl çaktık ama bugün reis 🦅😅Tebrikler de dost tadında bırak istersen güzel kasa bu
Ekmek mi sigara mı ?@Mülayim6060 reis çok çaresiz işsizim engelliyim engelli raporum var kimse işe almıyor evde erzak kalmadı diye hanım annesine gitti çocukla evde tekim evde bitane ekmek dahi yok arkadaşlar para istemek yasak biliyorum ama gerçekten çaresiz kaldım sigaramda bitti cekilişe benide alırsan duacın olurum reis
Tebrikler dostVay anasını sayın seyirciler bu da geldi 😅
Vallahi nedesem bos artik19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Bir adım daha gelecekmi dost bunda dağıtımı ben yapayımVay anasını sayın seyirciler bu da geldi 😅
Aynen dost güzel oldu da parasız zamana denk geldi paralı zaman olsa 6.50 güzel orandiNasıl çaktık ama bugün reis 🦅😅
Yazdığın gibi gelsin19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Bol şans19.da 19 şimdi son adım gelecek bu rolling için
Mülayim abi anlatsana nasıl yedin mehtap yengemiziVay anasını sayın seyirciler bu da geldi 😅
Saygılar dostBir adım daha gelecekmi dost bunda dağıtımı ben yapayım![]()