Rastgele kral,,yakışır,,6 inci rol için kasa 5300 olacak bakalim 17 de 17 in üzerine koyabilecek miyim. Birazdan başlicaz
Rastgele kral,,yakışır,,6 inci rol için kasa 5300 olacak bakalim 17 de 17 in üzerine koyabilecek miyim. Birazdan başlicaz
Yüzde biri bulassin bize masaallahSitelerde yetişemiyor hızına,,
Bol sans6 inci rol için kasa 5300 olacak bakalim 17 de 17 in üzerine koyabilecek miyim. Birazdan başlicaz
Saygılar zengin dostYüzde biri bulassin bize masaallah
Nerdeeee,,bize gene kurşunlarr,,,Yüzde biri bulassin bize masaallah
Biz zor maclarin takimiyiz dost parasız zamanımıza denk geldiTeprikler kara kartal..hg ferhatim....biliyordum yeneceginizi
Ekli dosyayı görüntüle 779616
Aynen keşke cigara alacağıma bjk basaydim..bı etkinlik kazandık..Biz zor maclarin takimiyiz dost parasız zamanımıza denk geldi![]()
Sağlık olsun dost yapacak bir şey yokAynen keşke cigara alacağıma bjk basaydim..bı etkinlik kazandık..
Kesinlikle gardasim....Sağlık olsun dost yapacak bir şey yok
1 karton alırdın reis,,Aynen keşke cigara alacağıma bjk basaydim..bı etkinlik kazandık..
İcemezdim kanıma dokunurdu fenerli olarak...bakma yazdığına çok moralim bizuldu bu adı milyon zibidilerine1 karton alırdın reis,,
BaşlicazBaşlıyor muyuz @Mülayim6060
Olsa dibine vururuz da sigaranın nereden geldiğine bakmadanİcemezdim kanıma dokunurdu fenerli olarak...bakma yazdığına çok moralim bizuldu bu adı milyon zibidilerine
İlk adımdan itibaren takipleyenleri listeliyorum öğlenki gibi dostBaşlicaz
Mulaim şimdi 18/de 18 yapar dumanlar bixiOlsa dibine vururuz da sigaranın nereden geldiğine bakmadansıkıntılı zamanlardayiz dost
Umarım,,Mulaim şimdi 18/de 18 yapar dumanlar bixi
Bol sansEvet 6 İnci rol başlasın hedef 6 da 6 başarı 18 de 18 olsun
Adım 1