- 12,364
- 20,463
- 113
Seni izliyomDebelenıyoz napysun nasılsın
Seni izliyomDebelenıyoz napysun nasılsın
Daim olsun kardo kesene bereket@BySwigger @Marley15 @TitanEnsaladus
Ve @Mamoste sizlere rol actircam çekim gelince 5 inci rolling de başarılı. İhtiyacı olan acmayabilir ama
Fb yı ızle eglen dost ıstıfa dıyolar sureklı djdjdjdjSeni izliyom
12 saatir hiç bir maçım yatmadi bu da başarı 😅Helal helal o kadar olsun 12 saattir seni takip ediyorum
benı de goreyıdn ya dostum keske12 saatir hiç bir maçım yatmadi bu da başarı 😅
Umarım şansın bulaşır dostum teşekkürler@BySwigger @Marley15 @TitanEnsaladus
Ve @Mamoste sizlere rol actircam çekim gelince 5 inci rolling de başarılı. İhtiyacı olan acmayabilir ama
Zabah beri 6 semt gezdin hâlen elinde bomba ilginç12 saatir hiç bir maçım yatmadi bu da başarı 😅
Evet öyle,,12 saatir hiç bir maçım yatmadi bu da başarı 😅
Aman reis maşallah diyelim 😅12 saatir hiç bir maçım yatmadi bu da başarı 😅
Şu cümleyi kurmak nasip olmadı 4 senedirÇekim verdim mamoste hariç diğer 3 kişi marley atsın bilgilerini. Benim bugün banka hesap hareketleri çok dikkat çekti😄
Beni görmedin ama sağlık olsun , bol şansın olsun dostum.Çekim verdim mamoste hariç diğer 3 kişi marley atsın bilgilerini. Benim bugün banka hesap hareketleri çok dikkat çekti😄
Biz napalım kral,,,Çekim verdim mamoste hariç diğer 3 kişi marley atsın bilgilerini. Benim bugün banka hesap hareketleri çok dikkat çekti😄
Oturalım 🙃Biz napalım kral,,,
Hıııııııı,,oda iyiymiş,,Oturalım 🙃
Bir beklentim yoktu öyle takip ettim zevkli de oldu ama görülmemesi sadece üzdü ilk maçta son 3 dk kimse yokken @BySwigger ile beraberdim 🙃Hıııııııı,,oda iyiymiş,,
Bu konuda çok haklı herkes ümidini kesmişti o maçtan ilk adımdanBir beklentim yoktu öyle takip ettim zevkli de oldu ama görülmemesi sadece üzdü ilk maçta son 3 dk kimse yokken @BySwigger ile beraberdim 🙃
Öyle dostum sorun değil kasa kazanmasın da arkadaş kazansınBu konuda çok haklı herkes ümidini kesmişti o maçtan ilk adımdan
Evet,,bu işler böyle işte,,Yani ne denirki,, el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış,,kısmetsel,nasipsel,,Bir beklentim yoktu öyle takip ettim zevkli de oldu ama görülmemesi sadece üzdü ilk maçta son 3 dk kimse yokken @BySwigger ile beraberdim 🙃
Cenk ile sans 200 ödül gonderecem. Çok acele ediyonuzBir beklentim yoktu öyle takip ettim zevkli de oldu ama görülmemesi sadece üzdü ilk maçta son 3 dk kimse yokken @BySwigger ile beraberdim 🙃