Aynen gördük ve tastik ettik,,Bu konuda çok haklı herkes ümidini kesmişti o maçtan ilk adımdan
Aynen gördük ve tastik ettik,,Bu konuda çok haklı herkes ümidini kesmişti o maçtan ilk adımdan
Nasip , kısmet dostumEvet,,bu işler böyle işte,,Yani ne denirki,, el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış,,kısmetsel,nasipsel,,
Canın saolsun kral,,,şansın kazancın bol ve daim olsun,,Cenk ile sans 200 ödül gonderecem. Çok acele ediyonuz
Yok öyle bı beklentim yok dostum. Sağol yine de kaza kazanmasın da o yeterliCenk ile sans 200 ödül gonderecem. Çok acele ediyonuz
Papara yazın ikinizde bana dm den ama sadece paparaya atabilirimEvet,,bu işler böyle işte,,Yani ne denirki,, el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış,,kısmetsel,nasipsel,,
Papara mı kaldı kral,,kapattılar hep,,payco yada ıban olmaz mıPapara yazın ikinizde bana dm den ama sadece paparaya atabilirim
Tamam iban yazarsınPapara mı kaldı kral,,kapattılar hep,,payco yada ıban olmaz mı
👍Yok öyle bı beklentim yok dostum. Sağol yine de kaza kazanmasın da o yeterli
Tmm krall,,cansın,,atıldı ıban,,sansın kazancın bol ve daim olsun,,hep destek tam destek devam,,Tamam iban yazarsın
Tebrikler dost bol şanslar6 inci rol için kasa 5300 olacak bakalim 17 de 17 in üzerine koyabilecek miyim. Birazdan başlicaz
Bol sansAtacak site kalmadı kullandığım 5 siteden de çekim yaptım. Mecbur vbet e dönecez geri
Yazdığın gibi gelsin reis devamAtacak site kalmadı kullandığım 5 siteden de çekim yaptım. Mecbur vbet e dönecez geri
Listesi olayım bari son etkinliği boş geçtik kimsede kalmadı6 inci rol için kasa 5300 olacak bakalim 17 de 17 in üzerine koyabilecek miyim. Birazdan başlicaz
bol şans hocam6 inci rol için kasa 5300 olacak bakalim 17 de 17 in üzerine koyabilecek miyim. Birazdan başlicaz
Rekor günüAtacak site kalmadı kullandığım 5 siteden de çekim yaptım. Mecbur vbet e dönecez geri
Sitelerde yetişemiyor hızına,,Rekor günü)