Aynen dostİlk baştaki 3 lu kombin kurtardi bizi
Sonraki ikili de iyiydi
Aynen dostİlk baştaki 3 lu kombin kurtardi bizi
Olur dostum nasıl dersen hallederim 🙏Sana atayim sen konudaki diğer iki arkadaş a da yollayabilirmisin
Al şunu bir daha gelme mi diyorlar yoksaÇekimi iptal ettiler 1 TL bıraktık diye. Onu da çekin diyorlar 😄
Yok artık 😅Çekimi iptal ettiler 1 TL bıraktık diye. Onu da çekin diyorlar 😄
😅😅Al şunu bir daha gelme mi diyorlar yoksa
Kayıp bonusu kazanci olduğu için hepsini çekmem lazımmışAl şunu bir daha gelme mi diyorlar yoksa
Sağlam siteymisÇekimi iptal ettiler 1 TL bıraktık diye. Onu da çekin diyorlar 😄
Dostum sende dm atar mısın papara diğer arkadaş attı bana, gelince göndereyim size deYanına buz hokeyi iyi gidiyor buz hokeyleri hiç stres ettirmedi
Zevkle takip ederim 🤣🤣Bu şansın üzerine bi rol daha acasim var da dur bakalım önce çekim gelsin
İban atim dostDostlar
Dostum sende dm atar mısın papara diğer arkadaş attı bana, gelince göndereyim size de
Markaj iyidir ya bi yamuk görmedim ama çekimler biraz ağırSağlam siteymis
Kayıp bonusu kurallarına 4 4 luk uyuyor
Hizimi alamıyorum diyorsun dostum az dinlen bı pazar kahvaltısı, iyi gider 👌Bu şansın üzerine bi rol daha acasim var da dur bakalım önce çekim gelsin
Tamamdır dostum sıkıntı yokİban atim dost
Yok biran önce sıfırlayim kendimi de rahat rahat uyuyum derdindeyimHizimi alamıyorum diyorsun dostum az dinlen ni pazar kahvaltısı,👌
Valla ilk başta istediğimiz gibi olmasa da baya keyifliydi sonuBu şansın üzerine bi rol daha acasim var da dur bakalım önce çekim gelsin
Yok yok öyle yapma🙄Yok biran önce sıfırlayim kendimi de rahat rahat uyuyum derdindeyim
Attım dostumTamamdır dostum sıkıntı yok