- 31,269
- 11,455
- 113
Daim olsun dostum seninde kötü gitti dün umarım bugün bambaşka olur 🙏🍀Valla ilk başta istediğimiz gibi olmasa da baya keyifliydi sonu
Biraz stres oldu ama kazanacağımız belliydi
Daim olsun dostum seninde kötü gitti dün umarım bugün bambaşka olur 🙏🍀Valla ilk başta istediğimiz gibi olmasa da baya keyifliydi sonu
Biraz stres oldu ama kazanacağımız belliydi
Tamamdır kardo hallederimAttım dostum
Sağol dost hep birlikte çok daha güzel günler görmek dileğiyle şansımız açık olsunDaim olsun dostum seninde kötü gitti dün umarım bugün bambaşka olur 🙏🍀
Umarım Dost var ol 🤗🙏Sağol dost hep birlikte çok daha güzel günler görmek dileğiyle şansımız açık olsun
Takipteyiz başkanTamamdır ödüller gönderildi herkez e bol şanslar bi rolling daha yapmayı düşünüyorum bakalım
Yap dost biz bekliyorumTamamdır ödüller gönderildi herkez e bol şanslar bi rolling daha yapmayı düşünüyorum bakalım
TeşekkürlerTamamdır ödüller gönderildi herkez e bol şanslar bi rolling daha yapmayı düşünüyorum bakalım
İnşallah umduğunu bulursunBu konudan devam ederiz.
Bol şans reis kazanırsın inşallah2500 kasa ile başlayalim bakalim ilk 2 adım gelirse ona göre bi hedef belirleerim
Bol şansın olsun bombacı2500 kasa ile başlayalim bakalim ilk 2 adım gelirse ona göre bi hedef belirleerim
Önceki konu Lose mu oldu2500 kasa ile başlayalim bakalim ilk 2 adım gelirse ona göre bi hedef belirleerim
Gönder gelsin reis bizde boş durmayalim2500 kasa ile başlayalim bakalim ilk 2 adım gelirse ona göre bi hedef belirleerim