İyi adamsın iyiEyvallah dostum
İyi adamsın iyiEyvallah dostum
Bolsans iadesiz gelsinİade ise aynı maç devam
5🏒
Sag ol dostİyi adamsın iyi
Basketbol da üst oynanır maçına göre ama futbol da asla oynamamÜst oynadığım zaman kendimi kötü hissediyorum
Futbolda 2.5 3.5 ust hayatımda 3 5 defa oynamışimdir her zmana 1 gole girerim fazlasında gözüm yok çünkü gelmicegini bilirim dostBasketbol da üst oynanır maçına göre ama futbol da asla oynamam
Seninle aynı kafadayım futbol da gol beklemekten beklememek daha mantıklı geliyor ama basketde takip ve liglere göre alt üst oynarım genelde altBasketbol da üst oynanır maçına göre ama futbol da asla oynamam
Sürekli alt oynarım geçen 11 üst oynadımFutbolda 2.5 3.5 ust hayatımda 3 5 defa oynamışimdir her zmana 1 gole girerim fazlasında gözüm yok çünkü gelmicegini bilirim dost
Basket zannedip oynamışsindir kesin sonradan futbol olduğunu anlamissindir kesin puahaSürekli alt oynarım geçen 11 üst oynadım![]()
Hahhaa olabilir bakBasket zannedip oynamışsindir kesin sonradan futbol olduğunu anlamissindir kesin puaha
Çoğunluk üst oynama sebebi maçı izlerken zevk almak için zaten. Basketbol da 5.6 tane lig var onlara da alt oynamam aslaFutbolda 2.5 3.5 ust hayatımda 3 5 defa oynamışimdir her zmana 1 gole girerim fazlasında gözüm yok çünkü gelmicegini bilirim dost