- 23,674
- 22,071
- 113
1k ateslese 5 kişiye 5 defa ölür eniste sinan puahaHerkese ateşle biner kağıt çıksınlar ortaya
1k ateslese 5 kişiye 5 defa ölür eniste sinan puahaHerkese ateşle biner kağıt çıksınlar ortaya
Olur olur o günler daha bi 2 sene giderOlacak olacak yakinda bu gunleri bi atlatamadik ki
YaniOlur olur o günler daha bi 2 sene gider
Olmaz ona bir şey yatmadan önce manda yogurduyla hurma anzer balını karıştırıp yiyomus1k ateslese 5 kişiye 5 defa ölür eniste sinan puaha
Paranin azı çoğu olmaz ben hep küçük miktarlarla başlıyorum valla oyle gidip de bi 5 bin attığımı bilmem yani sitelere. Ufaktan yükselmek daha zevkli oluyorBen daha 2 senedir sınandan 100 lira bile alamadim valla yine adam sana kendi capina göre birseyelr veriyorda o bütçeler sana az gelir maalesef dost
Valla ben yıllardır oynuyorum da tek gecede çok büyük kayıplarım bile oldu bi seferinde siteye 400k yatırıp 4 saat sonra sifirlanmistim dostParanin azı çoğu olmaz ben hep küçük miktarlarla başlıyorum valla oyle gidip de bi 5 bin attığımı bilmem yani sitelere. Ufaktan yükselmek daha zevkli oluyor
Kesin 30k yaparizSinana bir gün 5 binlik sponsor olup rol actircam 😀
Ama seni linc ederler sevenimiz cok oldugu kadar sevmetenimiz de çok 🤣Sinana bir gün 5 binlik sponsor olup rol actircam 😀
Kim ne dicek ya sacmalamaAma seni linc ederler sevenimiz cok oldugu kadar sevmetenimiz de çok 🤣