- 43,586
- 12,168
- 113
Aynen min 4 cikiyor hepOnlarda bu ara çok sayi çıkıyor yakında baremler i 5 e çekerler
Aynen min 4 cikiyor hepOnlarda bu ara çok sayi çıkıyor yakında baremler i 5 e çekerler
Rhl den devam 4 çıkan maç nadir. Bize denk gelmesin deBak yine 2 2 oldu 4 cikti
Aynen gazamiz mubarek olsunRhl den devam 4 çıkan maç nadir. Bize denk gelmesin de
Bol şans mülayim yine çıkardın yastık altını
Mulayim ve benim ortak oldugumuz yastik fabrikasi var caktirmaBol şans mülayim yine çıkardın yastık altını
Her zaman bi yerinden para çıkacak enişte😀Bol şans mülayim yine çıkardın yastık altını
Sinan var yanında dost sen parasız kalmazsın puabaHer zaman bi yerinden para çıkacak enişte😀
bu ara cirosu az böyle giderse ortaklıkdan menSinan var yanında dost sen parasız kalmazsın puaba
@Mrlbra atami da unutma ozlemlen anıyoruz kendisiniNerd eski @Enişte nerde @Abuzerkömürcü nerde @nişantaşı ( elit şukes dayı) nerde eski kadro @butragueno falan bi @Mülayim6060 kaldi burda
He ya unuttuk aniyoruz@Mrlbra atami da unutma ozlemlen anıyoruz kendisini
Ben daha 2 senedir sınandan 100 lira bile alamadim valla yine adam sana kendi capina göre birseyelr veriyorda o bütçeler sana az gelir maalesef dostbu ara cirosu az böyle giderse ortaklıkdan men
Herkese ateşle biner kağıt çıksınlar ortayaNerd eski @Enişte nerde @Abuzerkömürcü nerde @nişantaşı ( elit şukes dayı) nerde eski kadro @butragueno falan bi @Mülayim6060 kaldi burda
Olacak olacak yakinda bu gunleri bi atlatamadik kiHerkese ateşle biner kağıt çıksınlar ortaya