Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2 Hedef 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,389
94,301
113
Yok değilim dost hatalara doyamadığim için elimizdeki evlenecek kizdan oluyoruz dünden beri gözüme ne uyku girdi ne bir şey yiyorum sadece sigara ne yapsam ne etsem affetmiyor çok doluyum bunlar konuşulacak yer değil intiharı bile düşünmüyorum son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor bu yaşımda çok baktım 25 yaşındayım daha 50 yaşında gibi hissediyorum her şeyi üst üste geliyor bütün kötülükleri üst üste geliyor hayatıma hiçbir şey yolunda gitmiyor neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın kirletmek istemezdim konuyu tekrardan bol şans cümleten iyi geceler
Sorun yok be bir şey olmaz olur o yaşlarda ama sana abi tavsiyesi kız konularını çok takma o konuda bunaltma kendini güçlü duracaksın kız yolunu ya çizmiştir ya da burnun sürtsün diye yapıyordur ama kızların şansı daha yüksek olduğuna birini bulma konusunda o yüzden çabuk silebiliyorlar ben anlıyorum seni şuan da sen benim dediklerimi anlayamazsın zamanı gelmeden

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,901
14,079
113
Sorun yok be bir şey olmaz olur o yaşlarda ama sana abi tavsiyesi kız konularını çok takma o konuda bunaltma kendini güçlü duracaksın kız yolunu ya çizmiştir ya da burnun sürtsün diye yapıyordur ama kızların şansı daha yüksek olduğuna birini bulma konusunda o yüzden çabuk silebiliyorlar ben anlıyorum seni şuan da sen benim dediklerimi anlayamazsın zamanı gelmeden
Enişte acıyı erkek ceket kız hiç birşey duymaz seni biraktiysa umrundada olmaz

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,235
1,444
113
Dost başkası olayı yok inşallah burnu sürtülsün diye yapıyordur anladım dediklerin eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...