- 3,235
- 1,444
- 113
Bol şans dost
Bol şans dost
Bol şans 🥰
Sorun yok be bir şey olmaz olur o yaşlarda ama sana abi tavsiyesi kız konularını çok takma o konuda bunaltma kendini güçlü duracaksın kız yolunu ya çizmiştir ya da burnun sürtsün diye yapıyordur ama kızların şansı daha yüksek olduğuna birini bulma konusunda o yüzden çabuk silebiliyorlar ben anlıyorum seni şuan da sen benim dediklerimi anlayamazsın zamanı gelmedenYok değilim dost hatalara doyamadığim için elimizdeki evlenecek kizdan oluyoruz dünden beri gözüme ne uyku girdi ne bir şey yiyorum sadece sigara ne yapsam ne etsem affetmiyor çok doluyum bunlar konuşulacak yer değil intiharı bile düşünmüyorum son zamanlarda çok kafamı kurcalıyor bu yaşımda çok baktım 25 yaşındayım daha 50 yaşında gibi hissediyorum her şeyi üst üste geliyor bütün kötülükleri üst üste geliyor hayatıma hiçbir şey yolunda gitmiyor neyse başınızı ağrıttım kusura bakmayın kirletmek istemezdim konuyu tekrardan bol şans cümleten iyi geceler
Bol şanslar dost
Enişte acıyı erkek ceket kız hiç birşey duymaz seni biraktiysa umrundada olmazSorun yok be bir şey olmaz olur o yaşlarda ama sana abi tavsiyesi kız konularını çok takma o konuda bunaltma kendini güçlü duracaksın kız yolunu ya çizmiştir ya da burnun sürtsün diye yapıyordur ama kızların şansı daha yüksek olduğuna birini bulma konusunda o yüzden çabuk silebiliyorlar ben anlıyorum seni şuan da sen benim dediklerimi anlayamazsın zamanı gelmeden
Enisde yaş kaç ?Enişte acıyı erkek ceket kız hiç birşey duymaz seni biraktiysa umrundada olmaz
Bol şans dostHedef uzun
Para lazim bol şanslar💣
Başarılı olursam dağıtım olmayabilir takip eden ona göre etsin beklentiye girmeden..
Dost başkası olayı yok inşallah burnu sürtülsün diye yapıyordur anladım dediklerin eyvallahSorun yok be bir şey olmaz olur o yaşlarda ama sana abi tavsiyesi kız konularını çok takma o konuda bunaltma kendini güçlü duracaksın kız yolunu ya çizmiştir ya da burnun sürtsün diye yapıyordur ama kızların şansı daha yüksek olduğuna birini bulma konusunda o yüzden çabuk silebiliyorlar ben anlıyorum seni şuan da sen benim dediklerimi anlayamazsın zamanı gelmeden
55Enisde yaş kaç ?