http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 1800 Hedef ---+💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,726
86,729
113
Sen amacı farklı anladın galiba dost hedef kaybetmek (ironi)
Kaybeder zaten dost kazanma şansı yok maalesef mülayime köpek büyüsü yaptılar kaybediyor 1 aydır açıyoruz büyüyü uygun fiyata ama yanaşan yok

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,166
27,390
113
Ben kolay kolay talepte bulunmam zaten parasi olmayan adamdan hiç istemem bugün ikasa yatirim yaptim orda cevrim 1.85 mis bende bunu bilmiyordum para yatırdım cekim verdim cevrim yapın dediler bende sinirlenip slotta kaybettim ardından foruma girdim muro rol yapıyordu konuya girip ulasirsan ulas dedim ayıpsın dedi 4.5k kazandı ben harici herkese ulaşmış puahah son 3 günde bu forumda maddi manevi en cok ilgilendiğim kişiydi dun hatta mulayim in Konudan çıktı başka konuya girip yine ona benden başka moral veren olmadı neyse sağlık olsun diyelim bunada yapacak birsey yok

Hlkacr61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,022
260
83
Bol şans mülayim sert vur 😂

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,201
10,903
113
Ben kolay kolay talepte bulunmam zaten parasi olmayan adamdan hiç istemem bugün ikasa yatirim yaptim orda cevrim 1.85 mis bende bunu bilmiyordum para yatırdım cekim verdim cevrim yapın dediler bende sinirlenip slotta kaybettim ardından foruma girdim muro rol yapıyordu konuya girip ulasirsan ulas dedim ayıpsın dedi 4.5k kazandı ben harici herkese ulaşmış puahah son 3 günde bu forumda maddi manevi en cok ilgilendiğim kişiydi dun hatta mulayim in Konudan çıktı başka konuya girip yine ona benden başka moral veren olmadı neyse sağlık olsun diyelim bunada yapacak birsey yok
Aman bre deryalar kanlıca deryalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...