Dm attımDost konu sahibi futbola tövbeli oynamiyor
Dm attımDost konu sahibi futbola tövbeli oynamiyor
ben kumara tövbeliyim 100k vurup terk edicem her yeri borçları kapatıp 5 vakit namaza başlıcamDost konu sahibi futbola tövbeli oynamiyor
Kaybeder zaten dost kazanma şansı yok maalesef mülayime köpek büyüsü yaptılar kaybediyor 1 aydır açıyoruz büyüyü uygun fiyata ama yanaşan yokSen amacı farklı anladın galiba dost hedef kaybetmek (ironi)
3 üncü adım@Mülayim6060 bu maçta ekmek var gibi ne düşünüyorsun fazla takip etmiyorum ama genelde basketbol oynuyorsun sende.
ekrem abi denen itin bilet etkinliğinde casibom’a 300k yatırım vardı 600 bilet yapıyor 1 bilet çıkmadı hoş çıksa 10k çıkacak da o da çıkmadı ağlıyorum her geceben kumara tövbeliyim 100k vurup terk edicem her yeri borçları kapatıp 5 vakit namaza başlıcam
aşırı makul ve mantıklı3 üncü adım
Böyle düşünüyorum buyurun
Bol bol şans3 üncü adım
Düşünmeden oynamışsın mülayim hislerinle3 üncü adım
İyi düşünce bol şans3 üncü adım
dep saldı salmazsa güzel olur3 üncü periyot da 50 artırırsak iyi olur
Ben kolay kolay talepte bulunmam zaten parasi olmayan adamdan hiç istemem bugün ikasa yatirim yaptim orda cevrim 1.85 mis bende bunu bilmiyordum para yatırdım cekim verdim cevrim yapın dediler bende sinirlenip slotta kaybettim ardından foruma girdim muro rol yapıyordu konuya girip ulasirsan ulas dedim ayıpsın dedi 4.5k kazandı ben harici herkese ulaşmış puahah son 3 günde bu forumda maddi manevi en cok ilgilendiğim kişiydi dun hatta mulayim in Konudan çıktı başka konuya girip yine ona benden başka moral veren olmadı neyse sağlık olsun diyelim bunada yapacak birsey yok
Ins kazanirsin dost kumari terkettigin gün kara gectigin gündür zatenben kumara tövbeliyim 100k vurup terk edicem her yeri borçları kapatıp 5 vakit namaza başlıcam
Ekmek maçıymış bu maç 3.per de 50 yi görürsek rahat gelir savunma yapmıyorlar şow maçı gibi3 üncü adım
Aman bre deryalar kanlıca deryalarBen kolay kolay talepte bulunmam zaten parasi olmayan adamdan hiç istemem bugün ikasa yatirim yaptim orda cevrim 1.85 mis bende bunu bilmiyordum para yatırdım cekim verdim cevrim yapın dediler bende sinirlenip slotta kaybettim ardından foruma girdim muro rol yapıyordu konuya girip ulasirsan ulas dedim ayıpsın dedi 4.5k kazandı ben harici herkese ulaşmış puahah son 3 günde bu forumda maddi manevi en cok ilgilendiğim kişiydi dun hatta mulayim in Konudan çıktı başka konuya girip yine ona benden başka moral veren olmadı neyse sağlık olsun diyelim bunada yapacak birsey yok
ayın 31i gecesi maaş yattı para yok awIns kazanirsin dost kumari terkettigin gün kara gectigin gündür zaten
Atıyorlar diye oynadık gel gel yapmış olabilirler 😀Düşünmeden oynamışsın mülayim hislerinle
bırak bu ayakları