- 17,323
- 19,276
- 113
Etme le gardaşım canımız çektiEn sevdiğim,3 u 1 arada beyin,kelle,ayak
😄😄😄
Beyin dedin mafettin bizi rakının yanında favori mezem
Etme le gardaşım canımız çektiEn sevdiğim,3 u 1 arada beyin,kelle,ayak
Hobaa ahh bee😂😍Etme le gardaşım canımız çekti
😄😄😄
Beyin dedin mafettin bizi rakının yanında favori mezem
Ben diger taraftan umitliyim mulayimde basarsin ordan alip kacicamHahahahah mülayim yapar yaa
Sponsorda dagitima katki yapsaydi keske 3 4 kisiyeDm den şimdilik yazmayın arkadaşlar miktar düşük herkeze yetişemem bu miktarlarla.
yarisini sponsora gönderdim
Mülayim rolleri 1 xden alsana dostum eenDm den şimdilik yazmayın arkadaşlar miktar düşük herkeze yetişemem bu miktarlarla.
Yaz aga sen en baştan beri olanları kimse hayır demezDm den şimdilik yazmayın arkadaşlar miktar düşük herkeze yetişemem bu miktarlarla.
Başarı sağlandı mı brocan traşı olduk parladık geldik 🤣Ee kime ne dagitacaz bakiye yarisi sponsorun
Ona göre fazla bi dağıtım olmayacak ama herkese ufakda olsa ulaşmaya çalışalım
Haber ver yardım edeyim çuval ağır olur
Sponsor kendini belli et deSponsorda dagitima katki yapsaydi keske 3 4 kisiye
Saatler olsun dostumBaşarı sağlandı mı brocan traşı olduk parladık geldik 🤣
Kim bu zengin dost 🤣🤣Sponsor kendini belli et de
😄😄
Kim bu sponsor acaba
Olacağı varsa olur alicim bunca yıllık mülayime akıl vermek bize düşmezMülayim rolleri 1 xden alsana dostum een
Valla 40 k olcak kasa bos yere gitti
Başarı sağlandı dostum 🙏🏻Başarı sağlandı mı brocan traşı olduk parladık geldik 🤣
Kesene bereket bro.Arkadaşlar etkinlik açan 8 kişi çıkaracak Oğuzhan. Kimse alınıp gücenmesin 400 atarız kişi başı
Kesene bereket dostumArkadaşlar etkinlik açan 8 kişi çıkaracak Oğuzhan. Kimse alınıp gücenmesin 400 atarız kişi başı
Çok dağıtıyonuz bro sen ve kemal. Allah gönlünüze göre versinArkadaşlar etkinlik açan 8 kişi çıkaracak Oğuzhan. Kimse alınıp gücenmesin 400 atarız kişi başı