O birde çok eski değil dost puauua benim dert ortağımsın normaldirBiz dm den ne kadar konusmusuz la sayfa 200 olmus puaha
O birde çok eski değil dost puauua benim dert ortağımsın normaldirBiz dm den ne kadar konusmusuz la sayfa 200 olmus puaha
Valla bir umut dost, güzel etkinlik. Başarsak açarız güzel olurAynen ona katılmak lazım ama bülten kısıtlı
Mulayim e etiket attik herhalde uyumus sana atıyorum dost 3 adim yaparsın 250 de bana gönderirsin kazanc olursaO birde çok eski değil dost puauua benim dert ortağımsın normaldir
Tamam canım benim. Şuan omuzlarımda memleket yükü hissediyorum çok heyecanlandim 😂Mulayim e etiket attik herhalde uyumus sana atıyorum dost 3 adim yaparsın 250 de bana gönderirsin kazanc olursa
210 da bana 😅😅Mulayim e etiket attik herhalde uyumus sana atıyorum dost 3 adim yaparsın 250 de bana gönderirsin kazanc olursa
Attim dost bolsansTamam canım benim. Şuan omuzlarımda memleket yükü hissediyorum çok heyecanlandim 😂
Sen ne yapacan 210 turk lirasini puaha210 da bana 😅😅
Çok işim var o parayla karanlık işler😅😅Sen ne yapacan 210 turk lirasini puaha
Hadi bol sansYeni konu acmiycam burdan yapalım kimse görmeden 😂5 dk bekleyin geliyorum
O paraylan şey bile çekilmez artik puahaÇok işim var o parayla karanlık işler😅😅
Oyun oynucam gelirim 1 saat sonra da ins başarırsın da burdan 2 3kiside nasiplenir dostYeni konu acmiycam burdan yapalım kimse görmeden 😂5 dk bekleyin geliyorum
Kesene bereket dostOyun oynucam gelirim 1 saat sonra da ins başarırsın da burdan 2 3kiside nasiplenir dost
Ne oynuyon diyecektim klavye sapıtıyor bazen 😁Oyun oynucam gelirim 1 saat sonra da ins başarırsın da burdan 2 3kiside nasiplenir dost
İnşallah dostum. DeneyelimOyun oynucam gelirim 1 saat sonra da ins başarırsın da burdan 2 3kiside nasiplenir dost
Ps oynucam dost besiktasi alıp real e 10 tane atayim biraz rahatlıyim puahaNeyle oynuyon ayıptır sorması bu saatte 😁
Betcoda yokmu bu maç bulamadim
Bu sponsorları bir türlü göremedik 😁dünya gözüyleBir dostumuz sponsor oldu. Mülayimle ikisi bu hafta sağolsunlar geçindirmeye çalışıyorlar. Yarım saate ben de açacağım roll